Despre noi - valuepack.ro

valuepack.ro

Despre noi

Despre Noi

Cine Suntem?

Suntem o echipă tânară , formată în cultură și modul de ”a gândi ”  specific Europei de Nord, specializați în automatizarea industrială , furnizarea de echipamente pentru ambalarea primară , secundară și de transport.

Simplitatea , onestitatea , eficiența , durabilitatea , inovația , creativitatea sunt elementele din ABC-ul și ADN-ul firmei noastre,  modul în care abordăm zi de zi, clienții și proiectele noastre.

ValuePack este o divizie a firmei Ihope Real. Împreună, cele două compani asigură trecerea afacerii Dumneavoastră de la procesele manuale la cele semi-automate și automate (ValuePack) până la digitalizare (IhopeReal). 

Acest website este destinat clienților care doresc să achiziționeze  echipamente pentru eficientizarea proceselor de infoliere, capsare, etichetare și ambalare a pachetelor alături de materialele de consum folosite.

Pe lângă produse, compania noastră asigură  instalare și punerea în funcțiune a echipamentelor , asistență tehnică  post-vânzare .

Valuepack.ro

Viziunea ValuePack

Viziunea ValuePack” Keep it Simple ” , oferim soluții simple la problemele de ambalare complexe cu care vă confruntați. Alătură-te nouă și împreună vom analiza procesele actuale folosite în afacerea ta și vom găși cea mai bună soluție pentru eficientizarea acestora. Empatia, creativitatea , siguranța, punctualitatea, dăruirea și perseverența în atingerea rezultatului promis , sunt experiențe pe care le veți regăsi lucrând cu noi. Mizăm pe o colaborare deschisă, sinceră prin care să creștem împreună!

Durabilitate

În cazul în care , produsul achiziționat de Dumneavoastră nu atinge eficiența în exploatare contractată , va asigurăm returnarea integrală a investiției.​ De ce procedăm așa? Pentru că avem încredere în calitatea , fiabilitatea și durabilitatea produselor oferite de Partenerii noștri . Fiecare produs are o tradiție de câteva decenii de producție și prezență pe piață , cât și zeci de mii de clienți mulțumiți la nivel mondial.

Eficienta

Pentru noi, modul în care alegeți produsele noastre face diferența. Privim afacerea Dumneavoastră ca pe propria nostră afacere, de aceea vom alege varianta optimă de produs. Suntem la dispoziție pentru orice întrebare, iar echipa noastră tehnică va analiza procesele actuale din firma dumneavoastră și împreună vom găsi cea mai bună variantă pentru a îmbunătăți procesul de ambalare odată cu scăderea costurilor. ​ Folosirea unor materiale de ambalare adecvate aplicației Dumneavoastră , abordarea procesului în ansamblu : Produs - Mașină -Consumabil , va genera obținerea unui rezultat de calitate , repetabil , la costuri reduse de ambalare.

Simplitate

Portofoliul nostru conține produse ușor de utilizat. Procesele noastre se bazează pe simplitate, de la identificarea nevoilor Dumneavostră, până la achiziționarea produselor și punerea lor în funcțiune la locațiile indicate. ​Noi putem garanta un cost fix de ambalare pe palet , întrucât materialele de ambalare flexibile le veți achiziționa la metru liniar. E simplu!