Industria Alimentara - valuepack.ro

valuepack.ro

Industria Alimentara

Solutii de Etichetare, Imprimare, Grupare

H.Bohl

Distribuitor Autorizat

Descopera cele mai bune solutii Bohl (Boehl)

OB-360N

OB-360N

Această versiune complexă este mobilă fiind montată pe un suport din metal pe roți cu sistem de blocare pentru siguantă. De asemenea vine cu o unitate de numărare proprie ce permite gruparea automată a produselor.

OB 360N Valuepack

Seria BA

 Mașinile din seria standard BA sunt disponibile în diferite dimensiuni de cadru și lățimi de bandă, 28;40; 48; 60; 75 și 100 mm.

BA Large

Seria BA

Seria BA este disponibilă și în oțel inoxidabil și ca sistem complet automat. Modelul standard BA optimizează multe opțiuni deci există întotdeauna o soluție pentru nevoile dumneavoastră personale.

bohl 360 Etichetare

Gama Completa

Descopera gama completa de echipamente pentru etichetare, marcare, imprimare si grupare necesare optimizarii afacerii tale

Contacteaza-ne si afla ce solutie ti se potriveste

Solutii de Ambalare

BVM Logo - Autorizat Valuepack.ro

Distribuitor Autorizat

Descopera cele mai bune solutii BVM

Echipament de vidare valuepack.ro

BMS

Aceste mașini combinate sunt disponibile opțional ca un banderol stretch / banderoling stretch . În această mașină de ambalat pelicula, filmul este strâns cu ajutorul unei role de retragere cauciucate, gradul de tensiune este infinit reglabil. ​

Echipament pentru ambalare - Compacta LT

Seria BA

 Mașinile din seria standard BA sunt disponibile în diferite dimensiuni de cadru și lățimi de bandă, 28;40; 48; 60; 75 și 100 mm.

Echipament de vidare BM

LT

Formațiunile de ambalare (ambalaje multiple) sunt fie produse în mașina de ambalare, fie sunt deja pre-grupate la fața locului.

Solutie completa pentru e-commerce

Gama Completa

Echipamente de ambalat inovatoare și performante care se caracterizează prin versatilitate, precizie și durabilitate. Indiferent dacă este standardizat sau ca sistem special individual: vă puteți baza întotdeauna pe calitate și servicii „Made in Germany”.

Contacteaza-ne si afla ce solutie ti se potriveste

Distribuitor Autorizat

Descopera cele mai bune solutii Itipack

Masina de legat valuepack.ro

VKC / CFT

Mașinile de legat personalizate livrate împreună cu transportoare sau sistem de împachetare Itipack și curea ITISTRAP PET , oferă clienților un sistem de ambalare la cheie de înaltă calitate

VKE Echipament de legat

VKE / FP

Mașina de legat vertical mod. VKE / FB , cap superior, cu o placă de compresie superioară care poate aplica o forță maximă de 2500 kg pe pachet. Împreună cu o masă de strunjire poate aplica curele pe ambele părți ale pachetelor.

Contacteaza-ne si afla ce solutie ti se potriveste

Consumabile

RaniCollationShrink - Folie de tip shrink pentru băuturi

Folie tip Shrink

Folia noastră termocontractabilă este potrivită pentru produsele cu amănuntul pentru băuturi ambalate într-o varietate de recipiente

RaniSack, Bag & Hood - Folii alimentare

Rani Sack, Bag, Hood

Rani Plast oferă o gamă largă de containere din plastic rezistente, inclusiv saci, pungi și hote, pentru manipularea internă și externă a diferitelor articole și componente.

RaniFFS - Folie cu proprietăți excelente de sudare

Folie FFS

Atunci când dezvoltăm RaniFFS, am pus un accent deosebit pe rezistența foliei și proprietățile de vidare pentru protecția optimă a produselor dumneavoastră.

folie extensibilă durabilă pentru paleți valuepack.ro

Stretch

In funcție de scopul lor, foliile RaniStretch sunt fie turnate, fie suflate în timpul fabricării. Gama foarte largă de folii disponibile într-o varietate de grosimi, lățimi și lungimi.

Stretch hood - folie elastică de înaltă performanță valuepack.ro

Folie Stretch Hood

Folia extensibilă este utilizată în principal pentru ambalarea convențională a paleților verticali. De asemenea, furnizăm hote extensibile pentru ambalaje primare orizontale.

Folie termocontractabilă de înaltă performanță

Folie Termo
contractabila

Rani Plast este bine cunoscut pentru folia sa de înaltă calitate, care este potrivita pentru diverse industrii, aplicații și produse.

Contacteaza-ne si afla ce solutie ti se potriveste