Industria Lemnului - valuepack.ro

valuepack.ro

Industria Lemnului

Solutii de Ambalare

Josef Kihlberg

Distribuitor Autorizat

Descopera cele mai bune solutii JK

Capsator cu pneumatic cu cleste JK20V779L22

JK20V779L

JK20V779L este un instrument profesional fabricat în Suedia, ușor, bine echilibrat și cu o valoare redusă a vibrațiilor.

Capsator Manual pneumatic

JK10-670

Unealta noastră pneumatică JK10A670 pentru profesioniști este un instrument excelent pentru industria mobilierului, patului și a tâmplăriei, dar în mod natural și pentru alte materiale, plăcile de lemn.

Capsator Manual Pneumatic

JK45-783S

Pentru profesioniști este un instrument excelent pentru industria mobilierului, patului și a tâmplăriei, dar în mod natural și pentru alte materiale, cum ar fi plăcile pentru lemn.

Contacteaza-ne si afla ce solutie ti se potriveste

Distribuitor Autorizat

Descopera cele mai bune solutii Itipack

VKE Echipament de rigidizare

VKE

Itipack oferă două tipuri diferite de îmbinări fără etanșare pentru cureaua de oțel, îmbinarea de crestare și îmbinarea de sudură cu gaz Argon, cele mai eficiente și cunoscute de pe piață.

Masina de legat valuepack.ro

VKP

Structura rezistentă pentru a asigura o viață lungă, o compresie laterală și superioară a pachetului, capacitatea ridicată de tensiune a capetelor de legare și posibilitatea de a alege utilizarea curelei din oțel

sp1 kp1 echipament semiautomatic de legare

SP1 / F

Mașina de legat semi automată este o soluție la jumătatea distanței dintre mașina automată și instrumentul de legare de bază .

H.Bohl

Distribuitor Autorizat

Descopera cele mai bune solutii Bohl

BSA450 Valuepack.ro

BSA450

Mașină de ambalat cu răsucire complet automată construită modular pentru toate tipurile de profile și produse lungi în design „plug and play”

meister-800 valuepack.ro

MEISTER 800

Mașină de ambalat cu răsucire complet automată pentru toate tipurile de profile și produse lungi cu capacitate mare de producție în design modular.

SeniorS1600 Valuepack.ro

SENIOR S-1800

Mașină de împachetat complet automată (plug-and-play) pentru toate tipurile de profile și produse lungi cu capacitate de producție mică până la medie

Consumabile

folie extensibilă durabilă pentru paleți valuepack.ro

Stretch

In funcție de scopul lor, foliile RaniStretch sunt fie turnate, fie suflate în timpul fabricării. Gama foarte largă de folii disponibile într-o varietate de grosimi, lățimi și lungimi.

RaniWPC - Folie performanta pentru protecția lemnului

Folie Performanta Pentru Protecția Lemnului

Folile noastre de protecție a lemnului puternice și durabile conțin toate caracteristicile tehnice necesare pentru protejarea lemnului în timpul transportului, manipulării și depozitării.

Folie termocontractabilă de înaltă performanță

Folie Termocontractabila

Rani Plast este bine cunoscut pentru folia sa de înaltă calitate, care este potrivita pentru diverse industrii, aplicații și produse.

Stretch hood - folie elastică de înaltă performanță valuepack.ro

Folie De Înaltă Performanță

Folia extensibilă este utilizată în principal pentru ambalarea convențională a paleților verticali. De asemenea, furnizăm hote extensibile pentru ambalaje primare orizontale.

Contacteaza-ne si afla ce solutie ti se potriveste