Capsator Superior C.561B

Brand:

  • Josef Kihlberg

Capsatorul C.561B este ergonomic, ușor și economic de utilizat. Echipamentul vă oferă viteza de care aveți nevoie cu motorul său fără perii, ducând închiderea cartonului la cel mai ănalt nivel de performanță.

Capsatorul C.561B este ergonomic, ușor și economic de utilizat. Instrumentul vă oferă viteza de care aveți nevoie cu motorul său fără perii, ducând închiderea la nivelul următor de performanță. Instrumentul conceput cu gândul la utilizator, este ușor, cu un mâner ergonomic și produce cel mai lin recul posibil cu emisii de zgomot reduse. C.561B oferă siguranță maximă a utilizatorului cu dispozitivul de blocare de siguranță, detectare a cutiei, detectarea degetelor la declanșare și caracteristicile de siguranță pentru întreținere.

Capsatorul de top oferă utilizatorului libertatea de mobilitate cu tehnologia sa de vârf a bateriei Li-Ion. Instrumentul poate declanșa până la 8000 de capse la o singură încărcare a bateriei. Capsatorul superior fără fir este intuitiv și ușor de utilizat cu interfața sa digitală și indicatorul de stare LED, care oferă utilizatorului control deplin. Vine cu trei moduri de operare manuală, semi-automată și automată, în funcție de tipul de ambalaj care trebuie închis.

Tipuri de cutii pe care se poate folosi: