Mașina de ambalat COMPACTA EGS

Brand:

  • BVM

Mașina de ambalat Compacta Egs, pentru ambalare cu film, folie, din seria COMPACTA este potrivită atât pentru ambalarea complet automată, cât și pentru cea semi-automată.

Preturile se vor stabili in baza unei solicitari de oferta.

Etanșare fără întreținere cu unitatea de etanșare controlată electronic (servo)

Mașina de ambalat Compacta Egs, pentru ambalare cu film, folie, din seria COMPACTA sunt potrivite atât pentru ambalarea complet automată, cât și pentru cea semi-automată. Lucrând în linie, un control de barieră împotriva luminii permite alimentarea manuală și complet automată. Combinată cu un film pliat central, mașina de ambalat folie produce un ambalaj care este sigilat pe trei fețe.

Ambalare cu toate tipurile de film

Cu mașinile puternice COMPACTA sunt posibile peste 100 de cicluri pe minut , în funcție de model. La fel de impresionantă este versatilitatea mașinilor: rezervoarele până la sistemele de etanșare încălzite permanent, toate filmele disponibile în comerț, de la polietilenă la poliolefină și PVC, pot fi procesate. Chiar și cele mai fine etanșări sunt posibile, în special cu folie de poliolefină și cu tăietorul BVM.

Timpi scurți de conversie, asigurare maximă a calității

Mașina de ambalat COMPACTA EGS poate fi ușor și rapid pregătită. Acest lucru garantează o precizie maximă și, prin urmare, cea mai mare fiabilitate posibilă a producției. La aceasta se adaugă gama largă de formate, care permite o soluție profesională pentru toate sarcinile de ambalare.

Exemple

Prezentare

Date Tehnice

COMPACTA EGS

* Capacitatea / Viteza depinde de tipul mașinii, produs și caracteristici
Specificatii tehnice5022752210022
Aproximativ. format: (Lățimea produsului + înălțimea)450 mm700 mm950 mm
Lățimea sigiliului:500 mm750 mm1000 mm
Înălțimea de trecere:220 mm220 mm220 mm
Echipament adițional:/Până la 340 mmPână la 360 mm
Lățimea foliei:650/650 mm850/850 mm1150/1150 mm
Capacitate / Viteză:Până la 120 de cicluri / min *Până la 60 de cicluri / min *Până la 45 de cicluri / min *

Solicită ofertă