Mașină semi-automată de înfoliat orizontal pentru cutii sau produse circulare CL040

Brand:

 • Wrapsolut
Disponibilitate: Pe comanda

Mașina semi-automată de înfoliat orizontal pentru cutii sau produse circulare CL040 poate fi utilizată pentru ambalarea de produselor lungi, produselor în stive, ambalarea în tăvi, cutii din carton, produse tip foi și mobilier.

Preturile se vor stabili in baza unei solicitari de oferta.
Compare

Mașina semi-automată de înfoliat orizontal pentru cutii sau produse circulare CL040 a fost proiectată ca soluție de înfoliere pentru aplicațiile dvs. și este în deplină conformitate cu cerințele CE. Este o mașină de înfoliat cu operare manuală, de tip inel circular, care poate fi utilizată pentru ambalarea produselor lungi, produselor în stive, ambalarea în tăvi, cutii din carton, produse tip foi și mobilier.

Parametrii de intrare sunt simpli, se introduc într-o unitate de operare ce completează echipamentul acestei mașini și care extinde gama sa de aplicații. Mașina dispune de un program de înfoliere și legare ușor de utilizat, accesibil. Se poate regla de exemplu, prin program, viteza inelului de înfoliere.

Masa de lucru cu role acoperite cu PVC poate fi ajustată în înălțime pentru a se potrivi în funcție de scopul și produsul de înfoliat. Rolele de frânare, reglabile continuu, asigură o tensiune uniformă a foliei și o calitate ridicată a înfolierii produsului.

Designul special permite operarea fără riscuri a acestei mașini moderne și fiabile, inclusiv direct în zona de înfoliere.

Modul de funcționare

Produsele sunt introduse manual în zona de înfoliere, pe transportorul cu role al mașinii. Operatorul apucă folia și utilizează pedala de comandă cu piciorul pentru a porni inelul de înfoliere. După ce se realizează a doua rotație, începutul foliei este deja fixat pe produs și procesul de legare sau înfoliere poate continua. Dacă se eliberează pedala de comandă cu piciorul, inelul de înfășurare se oprește în poziția în care folia poate fi prinsă și ruptă liber. Extremitatea foliei este apăsată pe produs cu mâna.

Caracteristicile echipamentului

Mașina, în configurația de bază, poate fi echipată cu trei mandrine diferite pentru rola de film: cu diametre de 30, 38 sau 76 mm.
Caracteristici de design: clientul decide culorile RAL de utilizat pentru mașina furnizată. Toate echipamentele pot fi adaptate pentru utilizare și într-o line automată.

Accesorizare

Suport în zona de ambalare – este un ajutor pentru susținerea produselor flexibile și/sau scurte în timpul transferului de la alimentare până la transportorul de ieșire, pentru ținerea acestora pe loc în timpul procesului de ambalare.
Reglare manuală a înălțimii inelului – un buton este utilizat pentru a ajusta înălțimea inelului de înfoliere în raport cu nivelul mesei de transport pentru a asigura o înfoliere la o tensiune uniformă și, prin urmare, o calitate ridicată a ambalării în timpul procesului de ambalare. Reglarea înălțimii inelului este recomandabil a fi făcută pentru diferențe mari de înălțime ale produselor.

Opțiuni ale mașinii semi-automate de înfoliat orizontal CL040

Suport de film automat și tăietor pivotant
Materialul de ambalare este tăiat cu grijă de suportul automat de folie și tăietorul pivotant (cu condiția ca lățimea materialului să fie uniformă) și apoi este așezat drept pe produs.

Unitate de etanșare prin sigilare termică a foliei
La finalul înfolierii, după ce folia a fost așezată cu grijă de către suportul automat de film și de dispozitivul de tăiere pivotant, aceasta este lipită termic de straturile de folie înfășurate anterior și astfel este fixată permanent pe produs.

Soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră de înfoliere

Iată serviciile pe care le oferim:

 • consultanță tehnică și suport de proiect
 • conceperea mașinii (componente mecanice și electrice)
 • dezvoltarea și programarea controlului PLC
 • montajul și instalarea mașinilor
 • livrare, punere în funcțiune și instruire
 • service fiabil și rapid și livrarea pieselor de schimb

Date Tehnice

Dimensiunile produsului de ambalat
 • Viteza inelului de ambalare: 4,1/3,5/2,8/2,4/1,9 rot/sec (maximum)
 • Lățimea filmului: 125 mm (maximum)
 • Diametrul exterior al rolei de film: 220 mm (maximum)
 • Secțiune maximă diagonală: 400/600/800/1000/1200(maximum) mm
Diametrul zonei de infoliere (mm) 400-1200
Viteza inelului de infoliere (rpm) 246 rpm
Înălțimea maximă a produsului (mm) 500
Lățimea foliei (mm) 125
Diametrul exterior al foliei (mm) 220
Conexiune electrica 3x400V, 16A CEE, control 24VDC
Puterea motorului (kw)  
Conexiune pneumatica (Ptr. automatizarea suportului rolei și unitatea de sigilare) Presiune 6-12 bari, oil-free, diam. nominal 7,2
 

Solicită ofertă