Paletizor pentru saci cu alimentare la nivelul solului TERRAM 1000

Brand:

  • Newtec
Disponibilitate: Pe comanda

Paletizor pentru saci cu alimentare la nivelul solului TERRAM 1000 ce asigură o productivitate de la 500 la 1000 de saci pe oră.

Compare

Paletizorul TERRAM 1000 completează gama de paletizoare cu alimentare la nivelul podelei, asigură o productivitate de la 500 la 1000 de saci pe oră.

Sacii sunt orientați la stânga, la dreapta sau la 180° în funcție de schema de paletizare selectată. Orientarea sacilor se face printr-o clema sau o cruce in functie de specificul produselor.

Pregatirea pas cu pas a rândurilor precum și formarea straturilor în etape succesive, conferă acestui Paletizor pentru saci cu alimentare la nivelul solului TERRAM 1000 toate operațiile necesare pentru a obține un nivel înalt de calitate a stivuirii într-un spațiu redus.

Două plăci de ghidare depun stratul în mod uniform, pentru a obține un palet perfect dreptunghiular și stabil. În timpul acestei operații, plăcile de ghidare mențin stratul pe cele patru laturi. Fiecare strat este presat pe plăcile de ghidare, cu excepția ultimului strat. Magazia de paleți este încărcată cu stivuitorul. În cele mai multe cazuri, nu este necesară nicio ajustare dacă sunt asigurați suficienți paleți.

Conducerea echipamentului Terram este asigurată de un terminal de dialog prietenos, care integrează asistență pentru întreținere, managementul producției, operarea manuală, diagnosticarea mașinii, setări etc.

 

Video functionare Paletizor pentru saci cu alimentare la nivelul solului TERRAM 1000

Paletizor pentru saci cu alimentare la nivelul solului TERRAM 1000

 

Solicită ofertă

Reviews

Nu sunt recenzii

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.