Aparat pentru rigidizare cu banda metalica JK1219HT

5.905lei - preț fără TVA

Brand:

  • Josef Kihlberg
Disponibilitate: Pe comanda

Folosind instrumentul nostru de legat fabricat în Suedia JK1219HT, puteți închide rapid și în siguranță benzi de etanșare de înaltă rezistență, până la 0,64 mm = 1.040 N / mm².

Transport GRATUIT la comenzi online peste 500 lei, în toată Romania.

Disponibil pentru precomandă

Compare

Aparatul pentru rigidizare cu banda metalica JK1219HT este fabricat în Suedia, cu ajutorul acestuia puteți închide rapid și în siguranță benzi de etanșare de înaltă rezistență, până la 0,64 mm = 1.040 N / mm². JK1219HT este foarte ușor de utilizat. Este proiectat astfel încât o închidere fără etanșare poate fi obținută în câteva secunde cu patru operații simple. Etanșarea completă este concepută pentru a minimiza riscul de rănire.

Un singur instrument poate fi utilizat pentru trei lățimi diferite ale curelei – 13, 16 și 19 mm. Folosind ghidajele suplimentare ale curelei care vin cu instrumentul, puteți trece cu ușurință de la o lățime a curelei la alta. Pentru comercianții cu amănuntul, acest lucru înseamnă că trebuie doar să depozitați un instrument în loc de trei. Adâncimea de perforare și tăiere poate fi ajustată pentru diferite grosimi ale benzii în intervalul 0,40 mm – 0,64 mm. . Acest lucru face ca instrumentul să fie foarte durabil. Instrumentul de legat JK1219HT este potrivit atât pentru legarea orizontală, cât și pentru cea verticală de paleți, lăzi, cutii de carton, baloți și alte mijloace de siguranță pentru transport.

Instrumentul are o garanție de 3 ani.

5.905lei - preț fără TVA
( 0 review-uri )