Automat preluare recipienți din plastic PET sau din aluminiu

Brand:

  • Valuepack
Disponibilitate: Pe comanda

Automatul de preluare a ambalajelor este un compactor selectiv pentru recipienți din plastic PET sau doze aluminiu. Poate fi implementat în sistemul SGR sau alte servicii publice stabilite de Primării, în funcție de setările sale. Automatul pentru preluare ambalaje recipienți de plastic PET sau aluminiu poate fi conectat online pentru a gestiona toate datele despre colectare și alte date statistice.

Compare

Automat de preluare a ambalajelor, recipienți PET, doze aluminiu

Automatul de preluare a ambalajelor este un compactor selectiv pentru recipienți din plastic PET și/sau doze aluminiu. Grafica externă este intuitivă și informează utilizatorul despre modurile de funcționare și livrarea ambalajelor. Utilizatorul introduce ambalajele după identificarea printr-unul din modurile setate (card utilizator sau aplicație dedicată). La fiecare inserare a ambalajului automatul verifică dacă ambalajul (care este întreg, curat, nu conține lichide) este conform pentru preluare, prin citirea codului de bare. Orificiul de introducere va fi iluminat în verde sau roșu, indicând dacă ambalajele sunt sau nu conforme. Ambalajele adecvate acceptate sunt apoi compactate, reducându-li-se volumul inițial cu până la 90%. Odată ce operațiunea de colectare este finalizată, sistemul înregistrează datele utilizatorului și ale companiei și emite o chitanță care conține un cupon de reducere pentru achiziții de la comercianții afiliați.

Automat de preluare a ambalajelor compatibil cu SGR

Automatul poate fi implementat în sistemul SGR sau alte servicii publice stabilite de Primării, în funcție de setările sale.

Raportarea datelor de către automatul de preluare a ambalajelor

Automatul de preluare recipienți din plastic PET sau doze aluminiu poate fi conectat online pentru a gestiona toate datele despre colectare și alte date statistice. Deținătorul aparatului sau utilizatorul pot astfel să aibă acces la datele operațiunilor, acestea fiind oferite din aplicația dedicată.

Servicii complete premium: instalare, punere în funcțiune, instruire, garanție și post-garanție

Pe lângă livrare și instalare, asigurăm punerea în funcțiune și instruirea operatorilor (ori de câte ori este necesar).

Garanția echipamentelor este de 12 luni de la data punerii în funcțiune. La toate echipamentele livrate de noi, service-ul și mentenanța sunt asigurate de echipele noastre de tehnicieni, în toată România.

Date Tehnice

Dimensiuni Înălțime x Lungime x Profunzime 1800x1200x800 mm
Greutate (mașina goală) ~ 250 Kg
Capacitate de stocare ~ 900 ambalaje compactate
Recunoastere selectiva 1 cititor
Identificarea utilizatorului Card, Aplicație
Amplasare Interior/Exterior
Interfata utilizatorului Ecran touchscreen 10”, Imprimanta de chitante
Interfata managerului Serviciu cloud, Raportarea situatiei masinii in timp real

Solicită ofertă

Reviews

Nu sunt recenzii

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.