Automat preluare recipienți din sticlă

Brand:

  • Valuepack
Disponibilitate: Pe comanda

Automatul de preluare a ambalajelor este un compactor selectiv pentru recipienți din sticlă. Poate fi implementat în sistemul SGR sau alte servicii publice stabilite de Primării, în funcție de setările sale. Automat preluare ambalaje din sticlă poate fi conectat online pentru a gestiona toate datele despre colectare și alte date statistice.

Compare

Automat de preluare ambalaje din sticlă

Automatul de preluare a ambalajelor este un RVM cu tehnologie de acceptare selectivă pentru recipienți din sticlă. Capacitatea mașinii este proiectată pentru o cantitate medie-mare de ambalaje. Mașinile sunt echipate cu senzori pentru identificarea ambalajelor (6 senzori pentru citirea codului de bare, citire la 360 de grade), verificarea greutății (nu sunt acceptate ambalajele neconforme, cu lichid), cameră 3D pentru recunoașterea formei. Procesul de acceptare și depozitare se realizează cu un sistem soft drop, depozit controlat și protecție anti-spargere.

Conformitate: respectă legislația europeană, este înregistrată CE și are certificare. Respectă standardele de siguranță și este dotată cu sisteme anti-intruziune/anti-blocare și anti-vandalizare. Protecții electrice/electronice ale mașinii sunt conform reglementărilor europene.

Grafica externă este intuitivă și informează utilizatorul despre modurile de funcționare și livrarea ambalajelor. Utilizatorul introduce ambalajele după identificarea printr-unul din modurile setate (card utilizator sau aplicație dedicată). La fiecare inserare a ambalajului automatul verifică dacă ambalajul (care este întreg, curat, nu conține lichide) este conform pentru preluare, prin citirea codului de bare. Orificiul de introducere va fi iluminat în verde sau roșu, indicând dacă ambalajele sunt sau nu conforme. Odată ce operațiunea de colectare este finalizată, sistemul înregistrează datele utilizatorului și ale companiei și emite o chitanță care conține un cupon de reducere pentru achiziții de la comercianții afiliați.

Automat de preluare recipienți din sticlă compatibil cu SGR

Automatul poate fi implementat în sistemul SGR sau alte servicii publice stabilite de Primării, în funcție de setările sale.

Raportarea datelor de către automatul de preluare a ambalajelor

Automatul de preluare ambalaje din sticlă poate fi conectat online pentru a gestiona toate datele despre colectare și alte date statistice. Deținătorul aparatului sau utilizatorul pot astfel să aibă acces la datele operațiunilor, acestea fiind oferite din aplicația dedicată.

Opțiuni disponibile

Este disponibilă, contra cost, personalizarea feței frontale a mașinii.

Servicii complete premium: instalare, punere în funcțiune, instruire, garanție și post-garanție

Pe lângă livrare și instalare, asigurăm punerea în funcțiune și instruirea operatorilor (ori de câte ori este necesar).

Garanția echipamentelor este de 12 luni de la data punerii în funcțiune. La toate echipamentele livrate de noi, service-ul și mentenanța sunt asigurate de echipele noastre de tehnicieni, în toată România.

Date Tehnice

Dimensiuni Înălțime x Lungime x Profunzime 1850x750x890 mm
Greutate (mașina goală) ~ 350 Kg
Volum de stocare ~ 400 litri (de exemplu, 250 sticle de 0,5L)
Recunoastere selectiva 1 cititor
Alimentare, Putere, Zgomot 230 V / 50 Hz, 60 W în standby – 120/900 W în operare
Zgomot sub 70dB
Viteza de lucru până la 60 recip. pe minut
Identificarea utilizatorului Card, Aplicație
Amplasare Interior/Exterior
Interfata utilizatorului Ecran touchscreen 10”, Imprimanta de chitante
Interfata managerului Serviciu cloud, Raportarea situatiei masinii in timp real

Solicită ofertă

Reviews

Nu sunt recenzii

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.