Prescontainer MULTIPRESS 1.0 Skip

Brand:

 • Poettinger
Disponibilitate: Pe comanda

Datorită volumelor containerului de la 8 până la 12 m3 și lățimea de 2 m, MULTIPRESS 1.0 se adaptează foarte bine în zonele și spațiile înguste. Tehnologia presei include toate avantajele prescontainerelor mai avansate din aceeași familie și se caracterizează, datorită eficienței sale ridicate, printr-un raport bun de compactare şi o durabilitate mare.

Compare

Prescontainerul MULTIPRESS 1.0 Skip este soluția compactă pentru utilizarea cu vehicule cu platformă (skip)

Cu un volum al containerului de 8 până la 12 m³ și o lățime exterioară de 2 m, MULTIPRESS 1.0 operează conform DIN 30720 și este soluția potrivită, optimă, pentru utilizarea în spații restrânse. Tehnologia presei include toate avantajele unei serii mari de mașini și se caracterizează prin eficiență, raport ridicat de compactare și durabilitate. Prescontainerul MP 1.0 Skip este potrivit și pentru deșeurile umede datorită treptei sale de 250 mm înălțime între podeaua presei și podeaua containerului.

Video – Prescontainer MULTIPRESS 1.0 Skip

Broșură – Prescontainer MULTIPRESS 1.0 Skip

Versiuni ale buncărului cu care poate fi echipată mașina

Mașina poate fi echipată cu buncăr standard, cu buncăr tip rampă sau cu pereți laterali mai înalți:

Particularități tehnice

Capacitatea îmbunătățită prin geometria presei crește nu numai performanța clienților noștri, ci protejează și mediul. Se poate realiza o reducere a costurilor de transport cu până la 20% în comparație cu alte echipamente similare.

Ghidarea pistonului este de înaltă calitate: șinele speciale de glisare sintetice, rezistente la uzură, montate pe rulmenți (ghidare dreapta/stânga/jos) urmăresc podeaua și pereții presei, asigurând o durată lungă de viață și o funcționare fără probleme a pistonului. Ca un beneficiu suplimentar, camera de presare este menținută curată.

Placă de presare este concavă (din oțel foarte rezistent la uzură): Combinația dintre placa de presare curbată și podeaua de presare înclinată crește nivelul de compactare cu până la 20%.

Podea de presare înclinată: O podea de presare înclinată califică,  containerul de presare pentru utilizare cu deșeuri umede. Deoarece lichidele rămân în recipient există o posibilitate redusă de a efectua reparații în camera de presare, zona ce înglobează tehnologie rămânând curată.

Vopsire în toate culorile RAL

Toate prescontainerele sunt vopsite cu pulbere ca standard și sunt disponibile în toate culorile RAL.

Tehnologia liniei de vopsire include acoperirea cu pulbere cu grund și strat superior. Metoda de vopsire este cea mai ecologică, deoarece se realizează fără solvenți.

Acest proces presupune următorii pași: În primul rând, suprafața este curățată și sablata. Se poate obține o calitate a suprafeței de până la RA 2 1/2. În a doua etapă se aplică grundul și stratul superior. Grosimea minimă a vopselei este de 120µ. Finisajul de vopsire cu pulbere trebuie copt la o temperatură între 180°C și 200°C pentru a obține cea mai bună calitate posibilă. Aici, componentele obțin finisajul lor lucios final. Rezultatul este un finisaj dur, elastic și rezistent la impact.

Opțiuni – dispozitiv de basculare a containerelor în buncărul prescontainerului

Dispozitivul de basculare este potrivit în mod ideal pentru colectarea descentralizată a deșeurilor, de către diverși operatori, în containere standard DIN. Containerele sunt apoi golite în compactor de către operatori.
Pe lângă brațele DIN, un pieptene hidraulic poate fi montat pentru a prelua diferite dimensiuni de container conform DIN 840/1, 840/2 și 840/3.
Pregătirea echipamentului pentru atașarea dispozitivului de basculare este prevăzută standard. Modernizarea poate fi implementată cu ușurință fără să necesite sudură.

Digitalizarea soluției de eliminare a deșeurilor

Este posibil controlul online a tuturor proceselor pentru pool-ul de containere al unei companii prin intermediul interfeței web – de la golire până la întreținere. În acest fel optimizați utilizarea prescontainerului dvs. și reduceți costurile.

Ce opțiuni vi se oferă și cum beneficiați de ele?

 • Configurați-vă presa online, în funcție de locația respectivă. Presa preia automat datele de la locație.
 • Tu decizi cine primește notificările pentru prescontainer aproape plin și prescontainer plin – automat, prin e-mail sau SMS.
 • Planificați și optimizați rutele de transport și intervalele de golire.
 • Primiți informații în timp real despre starea containerului.
 • Optimizați controlul mașinii.
 • Planificați proactiv service-ul mașinii.

Profitați de potențialul de digitalizare și economisiți costuri în logistică, programare și întreținere!

Sistem de protecție și stingere incendiu

Siguranța este o prioritate​. Din septembrie 2020, prescontainerele sunt echipate cu sistem de stingere. Acest sistem permite operatorilor și pompierilor să prevină răspândirea incendiului la clădiri și la obiectele adiacente. Prin conectarea unui furtun de apă, containerul poate fi inundat și nu trebuie să fie deschis sau mutat în acest scop.

 • racord de furtun prin racord Storz
 • livrarea se face fără capac
 • poziționat pe dreapta în direcția utilizării presei
 • utilizare rapidă și ușoară
 • compatibilitate cu piese adaptoare
 • manevrare ușoară, compatibilitate maximă

Date Tehnice

Caracteristică Container de 8 m³ Container de 10 m³ Container de 12 m³
Volum 8 m³ 10 m³ 12 m³
Lungime (fără cârlig) 4200 mm 4700 mm 5200 mm
Lungime (cu cârlig) N/A N/A N/A
Lățime x Înălțime 1950 x 2400 mm 1950 x 2400 mm 1950 x 2400 mm
Înălțimea de umplere 1400 mm 1400 mm 1400 mm
Volum per cursă 1 m³ 1 m³ 1 m³
Înălțimea pistonului presei 550 mm 550 mm 550 mm
Deschidere de presare L x Î 1000 x 1450 mm 1000 x 1450 mm 1000 x 1450 mm
Deschidere de umplere L x Î 1580 x 1450 mm 1580 x 1450 mm 1580 x 1450 mm
Forța de compactare 300 kN 300 kN 300 kN
Ciclul de presare 24 secunde 24 secunde 24 secunde
Motor 5,5 kW 5,5 kW 5,5 kW
Siguranța de protecție 16 A 16 A 16 A
Conexiune electrică 400 V, 50 Hz 400 V, 50 Hz 400 V, 50 Hz
Greutate fără încărcătură* 3250 kg 3450 kg 3650 kg
Container conic Da Da Da

Solicită ofertă

Reviews

Nu sunt recenzii

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.