Capse JK590

96lei143lei - preț fără TVA

Brand:

  • Josef Kihlberg
Disponibilitate: Pe comanda

Capse JK590, lungime picior 16, 19, 22, 25, 32 mm, potrivite pentru capsatoarele JK35T590, JK35-590.

Transport GRATUIT la comenzi online peste 500 lei, în toată Romania.
Sterge

Codificare în funcție de materialul capsei

K – Capse acoperite cu cupru. Sunt excelente pentru ambalajele de transport, pentru închiderea cutiilor de carton, deoarece funcționează mai bine decât oțelul obișnuit în medii fără umiditate controlată.

G – Capsă din oțel acoperită cu un strat de zinc prin galvanizare,  pentru a putea face față mai bine coroziunii generale.

CC – Capse colorate prin vopsire

SS – Capse din oțel inox pentru aplicații care necesită un nivel mai ridicat de protecție împotriva coroziunii sau trebuie să aibă o protecție mai mare împotriva căldurii.

Cum alegeți lungimea corectă a piciorului capsei

Regula standard
O regulă excelentă pentru a alege corect lungimea capsei pentru aplicația dvs. este să luați grosimea materialului pe care vreți să-l fixați și să o înmulțiți cu trei. Deci, dacă materialul pe care îl fixați are o grosime de 6 mm, ar trebui să alegeți o lungime a capsei de 18 mm. Dacă lungimea rezultată din calcul nu este disponibilă vă recomandăm cea mai apropiată lungime de picior, mai scurtă.

Pentru tapițerii și materiale subțiri
Dacă aplicația dvs. folosește material textil sau alt material subțire, vă recomandăm să adăugați 4 mm la grosimea materialului utilizat. Deci, dacă materialul dvs. are o grosime de 3 mm, utilizați lungimea piciorului de 7 mm. Dacă lungimea rezultată din calcul nu este disponibilă vă recomandăm cea mai apropiată lungime de picior, mai scurtă.

Capsare pe materiale dure
Pentru a obține o îmbinare robustă atunci când fixați ceva pe materiale dure, cum ar fi lemnul de esență tare, vă recomandăm să folosiți o capsă cu lungimi de picior de două ori mai mari decât materialul care necesită fixare. Dacă lungimea rezultată din calcul nu este disponibilă vă recomandăm cea mai apropiată lungime de picior, mai scurtă.

 

Lungimea piciorului capsei

16K – 16mm, 19K – 19mm, 22K – 22mm, 25K – 25mm, 32K – 32mm

Te-ar putea interesa și:

96lei143lei - preț fără TVA
( 0 review-uri )