Folie de protecție pentru lemn, alb/negru, cu protecție UV RaniWPC

Brand:

  • Raniplast
Disponibilitate: Pe comanda

Folie de protecție pentru lemn alb/negru cu protecție UV RaniWPC. Această folie de protecție conține material reciclat și este ideală pentru utilizarea în industria lemnului, pentru protecția produselor din lemn precum cherestea, scânduri, dulapi, plinte. RaniWPC este disponibilă și cu o suprafață de frecare.

Preturile se vor stabili in urma solicitarii unei oferte.
Compare

Folie de protecție pentru lemn, alb/negru, cu protecție UV, RaniWPC. Această folie de protecție conține material reciclat și este ideală pentru utilizarea în industria lemnului, pentru protecția produselor din lemn precum cherestea, scânduri, dulapi, plinte. RaniWPC este disponibilă și cu o suprafață de frecare.

Beneficii cheie pentru RaniWPC

  • O folie reciclabilă realizată parțial din PE reciclat
  • Asigură o protecție eficientă în timpul transportului și manipulării
  • Menține nivelul de umiditate necesar al lemnului în timpul depozitării
  • Disponibilă și cu o suprafață de frecare integrată, pentru condiții meteorologice dure
  • Opțiuni largi de printare flexografică, de înaltă calitate

RaniWPC asigură o protecție eficientă a lemnului

Foliile noastre de protecție a lemnului, puternice și durabile, conțin toate caracteristicile tehnice necesare pentru protejarea lemnului în timpul transportului, manipulării și depozitării. RaniWPC vă va proteja produsele din lemn împotriva ploii și soarelui (protecție UV).

Furnizăm folii de protecție a lemnului fie printate flexografic, de înaltă calitate, fie neimprimate, în funcție de nevoile dumneavoastră. RaniWPC poate fi, de asemenea, transformată în huse de ambalare gata executate la dimensiunea cerută, pentru o manipulare mai ușoară și o protecție superioară la comprimare.

Folia Rani WPC se reciclează

Materia primă reciclată utilizată la producerea RaniWPC provine parțial dintr-un proces de reciclare în buclă închisă, în care ambalajul uzat pentru lemn devine ambalaj nou.

ciclu reciclare RaniWPC

Date Tehnice

Dimensiuni RaniWPC

Rolă de lungime 1350mm. O rolă conține suprafața de 256 metri pătrați (2700mm x 95m).

Greutate brută rolă: 25kg.

 

Solicită ofertă