Politicile de rambursări și retururi - valuepack.ro

valuepack.ro

Politicile de rambursări și retururi

Prezentare generală pentru politicile de rambursări și retururi

Politica noastră de rambursare și returnare a produselor este limitată la 30 de zile de la data livrării și facturării. Dacă au trecut 30 de zile de la data livrării și facturării, nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb de produse.

Pentru a fi eligibil pentru returnare, produsul aflat la dumneavoastră trebuie să fie nefolosit și în aceeași stare în care l-ați primit. De asemenea, produsele trebuie să fie în ambalajul original, fără semne de deschidere a ambalajului.

Mai multe tipuri de bunuri sunt exceptate de la retur. Bunurile fabricate la comandă sau care fac obiectul unui contract nu pot fi returnate. Articole suplimentare care nu pot fi returnate: cecuri cadou.

Pentru a finaliza returnarea, avem nevoie de o dovadă de cumpărare.

Odată ce produsele retur sunt primite și inspectate, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit produsul returnat. De asemenea, vă vom anunța cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării.

Dacă rambursarea este aprobată, ea va fi procesată și suma va fi returnată prin aceiași metodă ca și metoda de plată originală, în câteva zile.

Rambursări întârziate

Dacă nu ați primit încă o rambursare, mai întâi verificați din nou contul dvs. bancar.

Apoi contactați banca dvs. Există adesea un timp de procesare înainte ca o rambursare să fie postată.

Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la adresa de email marketing@ihopereal.com.

Produse aflate în lichidare

Numai articolele ce nu se află în lichidare pot fi rambursate. Articolele aflate în proces de lichidare, semnalizate pe site ca atare sau cărora li s-a aplicat o reducere, nu pot fi rambursate.

Înlocuirea produselor

Înlocuim produsele numai dacă sunt defecte sau deteriorate din vina noastră sau a producătorului. În aceste cazuri, dacă doriți să schimbați produsul defect cu un produs identic, trimiteți-ne un e-mail la marketing@ihopereal.com .

Cecuri cadou

Cecurile cadou sunt instrumente promoționale ce răsplătesc fidelitatea. Acordate sub forma unor credite, aceste sume pot fi utlizate la cumpărăturile viitoare.

Livrare & Returnare

Pentru a returna un produs, trebuie să aduceți sau să livrați, să trimiteți produsul la: IHOPE REAL, Ploiești, Strada Anul 1907 nr. 22 cod poștal 100332.

Plata costurilor de transport pentru returnarea produsului sunt în sarcina dumneavoastră. Costurile de transport sunt nerambursabile, astfel, dacă primiți o rambursare, costul transportului, plătit de dumneavoastră pentru retur nu va fi conținut în suma rambursată.

În funcție de zona în care locuiți, timpul necesar pentru ca produsul înlocuit să ajungă la dvs. poate varia.

Atunci când returnați produse valoroase, vă recomandăm să utilizați un serviciu de expediere urmăribil sau să cumpărați o asigurare de transport. Nu vă garantăm că vom primi articolul returnat.