Servicii de mentenanță la liniile de ambalare - valuepack.ro

valuepack.ro

Servicii de mentenanță la liniile de ambalare

Reduceți timpii de nefuncționare, creșteți volumul producției, mențineți în funcțiune mașinile și liniile de ambalare cu serviciile noastre. Avem experiență și vă putem ajuta cu:
 1. Depanare echipamente și linii de ambalare
 2. Mentenanță linii de ambalare
 3. Optimizare performanță linii de ambalare
 4. Suport – Service tehnic pentru mașini și linii de ambalare, piese de schimb.

 

 

Ține mașinile de ambalare funcționale, la maximum de capacitate

Producția fabricii tale depinde de timpul de funcționare, de eficiența și fiabilitatea echipamentelor. Lucrează cu o echipă de service dedicată, disponibilă la orice oră să efectueze reparații, mentenanță, upgrade, instalare, mutare și training pentru operare la mașinile tale de ambalare.

 
 

Serviciile pe care te poți baza pe Ihope Real

Servicii de depanare

La noi găsiți tehnicieni de încredere care vă pot repara, întreține sau chiar reconstrui utilajele de ambalare. Avem tehnicieni care au experiență în lucrul cu toate tipurile de mașini, noi și vechi. Pentru clienții noștri cu contracte de mentenanță este disponibil serviciul de asistență de urgență. Cu noi aveți o evaluare precisă a stării echipamentului și puteți fi informat cu privire la orice piese de schimb necesare. Putem să vă aprovizionăm cu piesele de schimb necesare reparațiilor și să vă programăm instalarea lor. La final vă vom instala piesele și vă vom testa echipamentul pentru a garanta funcționarea corectă.

Planuri de mentenanță preventivă

Ținem permanent mașinile în funcțiune prin aplicarea unui plan de mentenanță preventivă adaptat nevoilor dumneavoastră. Planificăm din timp reviziile pentru a reduce timpul de nefuncționare! Reducem cheltuielile de capital și îmbunătățim timpul de funcționare. Verificăm întreaga mașină, în interior și în exterior. Vom căuta uzuri și vom înlocui pentru dumneavoastră motoare, senzori, rulmenți, pinioane și roți dințate uzate, ne vom asigura că tijele, lanțurile și curelele sunt în formă maximă.

Proiectare, optimizări, instalări de linii de ambalare

Fie că vă reproiectați sau reconfigurați linia de ambalare sau pur și simplu adăugați mașini noi la aceasta, tehnicienii noștri de service cu experiență sunt disponibili pentru a implementa un sistem care vă promovează obiectivele de creștere a producției. Vă ajutăm inclusiv cu mutarea echipamentelor vechi sau instalarea echipamentelor noi.

Servicii ce țin mașinile tale în mișcare

Reduceți timpul de nefuncționare, creșteți producția doar dacă vă mențineți în formă maximă linia de ambalare!

Cum lucrați cu noi, ce primiți de la IHOPE REAL:

 • Solicitați inspecții tehnice la liniile de ambalare, urmate de rapoarte detaliate și recomandări.
 • Program de mentenanță apobat cu clientul: programați tehnicienii noștri să vină la sediul dumneavoastră pentru programul de mentenanță al mașinilor.
 • Colaborați cu managerul nostru responsabil de serviciile after-sales pentru a procura piese de schimb pentru mașinile dumneavoastră de ambalare.
 • Putem efectua reparații de urgență, solicitați intervenția printr-un simplu ticket completat pe site.
 • Retrofit: aducem noile tehnologii pe mașinile dumneavoastră vechi.
 • De asemenea, ne puteți solicita să instalăm noi linii sau echipamente și să vă instruim echipa pentru a le opera în siguranță.

Garantăm funcționarea prin service și mententanță la echipamentele de ambalare

Mașinile tale trebuie să lucreze în parametrii programați pentru atingerea țintelor de producție și de costuri. Iată cum ne asigurăm că se întâmplă acest lucru:

 • Identificăm problemele existente împreună cu responsabilii din producție, tehnic, logistică, achiziții, calitate. Dacă nu există, stabilim KPI țintă pentru mașinile actuale.
 • Facem o inspecție tehnică amănunțită și teste pentru a confirma existența problemelor și pentru a găsi cauzele.
 • În urma inspecției și testelor venim cu rapoarte și recomandări. Printre ele se poate găsi lista cu piesele de schimb necesare pentru aducerea mașinilor la starea optimă.
 • După ce mașinile au fost aduse la un moment T0 din punct de vedere al funcționării, venim cu un plan de mentenanță ce va garanta funcționarea continuă.
 • Implementarea acestui plan de mentenanță o facem prin 3-4 vizite periodice, ce presupun revizii tehnice și revizie generală.

Cum optimizăm procesul actual de ambalare

Primul pas într-o colaborare cu noi este să programăm împreună o vizită la linia de ambalare.

 • Analizăm tehnic procesul actual. Stabilim împreună cu tine indicatorii de calitate, performanță, costuri, alți KPI ce trebuie atinși.
 • Venim cu viziunea, soluția eficientă și personalizată pentru optimizarea procesului tău de ambalare – această analiză este Pro Bono 
 • Dacă această soluție este aprobată, îți prezentăm un plan concret de implementare, împreună cu garanții.
 • Dacă soluția presupune și instalarea de noi echipamente, facem un business plan și o analiză de impact financiar în urma achiziției de tehnologie și automatizare.
 
 

De ce să lucrezi cu IHOPE REAL? Pentru că garantăm rezultate, nu doar prezentăm idei!