Aparatele de rigidizare (Legare cu banda) si unde le folosim.

Rigidizare cu Banda

Valuepack.ro va ofera o gama variata de aparate pentru rigidizat sau popular, aparate de legat cu banda.

ITI 10 – Aparatul pneumatic pentru rigidizare cu banda ITI 10 se descrie cel mai bine folosind cuvintele: inovatie si soliditate. ITI 10 atinge cele mai inalte standare de calitate ale Uniunii Europene, are o fiabilitate remarcabila si o ergonomie de invidiat. Calitatea materialelor de inalta calitate si de ultima generatie au permis constructia unui echipament cu o greutate redusa si perfect echilibrat si cu niste costuri de intretinere minime. Cu ajutorul sistemului pneumatic se garanteaza o tensiune maxima de 4000N si o tensiune constanta pe toata perioada procesului, iar cu ajutorul potentiometrului se poate controla viteza de tensionare, aspect foarte util pentru cei care au de ambalat pachete sensibile.

La ce poti folosi aparatele de legat ITISTRAP

Aparat de legat ITI 11

Pentru toti cei care isi doresc un aparat de rigidizare cu banda de o calitate exceptionala, le recomandam ITI 11. Acest aparat pneumatic de rigidizare din materiale de inalta calitate este construit dupa ultimele standarde ale Uniiunii Europene, are o ergonomie de invidiat si o greutate redusa. Este preponderent folosit in industriile unde nu se doreste o tensionare mare a benzii de rigidizare pentru a nu se deteriora produsele ambalate.

Aparat de legat ITI 12

Cu o capacitate maxima de tensionare de 3500N, ITI 12 este un aparat pneumatic de rigidizare de mare incredere, solid si cu o fiabilitate greu de egalat. Constructia este de cea mai inalta calitate datorita materialelor proiectate dupa ultimele tehnologii in materie, fapt ce a condus la o greutate scazuta si o ergonomie de neconceput pana acum cativa ani si la costuri de intretinere minime. ITI 12 este dotat cu un potentiometru pentru a putea controla viteza de tensionare, aspect foarte util pentru cei care au de ambalat pachete sensibile. ITI 12 atinge toate standardele de calitate ale Uniiunii Europene.

Aparat de legat ITI 14

Pentru toti cei care isi doresc un aparat de rigidizare cu banda de o calitate exceptionala, le recomandam ITI 14. Acest aparat pneumatic de rigidizare din materiale de inalta calitate este construit dupa ultimele standarde ale Uniiunii Europene, are o ergonomie de invidiat si o greutate redusa. Este preponderent folosit in industriile unde nu se doreste o tensionare mare (max 2500N) a benzii de rigidizare pentru a nu se deteriora produsele ambalate.

Consumabile pentru aparatele de legat cu banda

Curele ITISTRAP

Curelele realizate din fire de poliester sunt folosite in procesul ambalarii balotilor si pot fi supuse la tensiuni variabile, in functie de necesitatea fiecarui produs in parte. Acestea pot avea diferite culori, grosimi si la cerere pot fi inscriptionate cu logo-ul companiei.

Curele Din Poliester – PET – PP Standard

Curele Din Poliester – PET – PP Texter

Curele Din Poliester – PET – PP AAR 14

Curele Din Poliester- PET – PP Flexter

Exemple