Masina de infoliat orizontala – Yellow Jacket

Masina de ambalat orizontala, Semi-automata

Masina de infoliat orizontala Yellow Jacket Semi- Automatic preia toate calitatile masinii de ambalat Yellow Jacket Manual, iar cu ajutorul unei telecomenzi, operatorul poate controla de la distanta procesul de ambalare. Ajustarea tensiunii foliei se face manual, operarea masinii fiind foarte intuitiva, fara timpi necesari configurarii, iar functionarea masinii se face la un nivel foarte redus de zgomot

  • Capacitate – 15-25 de paleți / oră
  • Viteza de rotație a inelului – 5-20 rpm
  • Alimentare electrică – 230V / 50 Hz
  • Diagonala maximă a sarcinii – 1730 mm (68 ″)
  • Lungimea maximă a sarcinii – 1965 mm
  • Reglarea tensiunii foliei – manual
  • Dimensiuni generale ale utilajului – 2300x2350x2410
  • Greutatea mașinii – 580 kg

Video - Masina de infoliat orizontala

Yellow Jacket Orbital Stretch Wrapper este o soluție inovatoare de ambalare pentru sarcini imposibile și de formă ciudată.

O masina de ambalat orbitală semi-automată brevetată, este un dispozitiv unic prin care operatorul conduce sarcini de paleți în mașină cu un stivuitor. Unitatea necesită un singur operator și este atât de inteligentă, încât nu părăsesc stivuitorul când dispozitivul este în uz.

Masina de infoliat orizontala protejează produsele și asigură transporturile cu o ușurință incredibilă. Este atât de versatil și robust încât poate manipula și înfășura o gamă de mărfuri de formă ciudată de dimensiuni diferite. Este atât de rapid și eficient încât a îmbunătățit procesele și productivitatea producătorilor și clienților din întreaga lume.

Cum functioneazã?

Este incredibil de ușor de utilizat acest dispozitiv, deoarece nu este necesară muncă manuală! Este nevoie doar de un operator pentru a încărca mărfurile prin stivuitor. Produsul este înfășurat când inelul se rotește în jurul paletului produsului, în timp ce operatorul rămâne complet în stivuitor. Învelișul extensibil trece peste produs și sub palet asigurând strâns sarcina de palet. Filmul se aplică automat și se taie la sfârșitul ciclului. Orice suprapunere este controlată de mișcările înainte și înapoi ale unității de împachetare.

Jacheta galbenă este portabilă, comodă, versatilă și incredibil de sigură. Nu este nevoie de materiale sau cutii de legare suplimentare, deoarece Yellow Jacket finalizează procesul în mod autonom. Paletele sunt înfășurate și fixate strâns și nu există riscul ca o sarcină să cadă sau să se deplaseze atunci când sunt transportate.

Poate înfășura aproape orice!

Masina de ambalat orizontala poate manipula produse care nu pot fi înfășurate cu mașini rotative. Convinge sarcini standard, supradimensionate, cu profil redus și de formă neregulată, fără restricții de greutate. Unele imagini afișate ilustrează câteva produse dificile care au fost înfășurate și livrate în siguranță cu această remarcabilă învelitoare întinsă orbitală.

Care sunt beneficiile?

Acest dispozitiv crește în cele din urmă productivitatea, performanța angajaților și eficiența producției , toate acestea minimizând costurile și cerințele forței de muncă. Capacitatea sa de a împacheta o serie de produse îl face incredibil de versatil și flexibil.

Îmbrăcămintea orbitală extensibilă pentru sacou galben este incredibil de sigură, deoarece elimină orice mișcare potențială care ar putea provoca leziuni la spate sau la ridicare. Locurile de muncă pot avea încredere că unitatea va proteja produsele și angajații, deoarece asigură în siguranță încărcăturile pe paleți fără a fi nevoie de bandaje sau legături suplimentare și nu provoacă daune în timpul acțiunii sale.

Geacă galbenă Orbital Stretch WrapperEste nevoie de mai puțin de o oră pentru a configura dispozitivul. Are o întreținere redusă și este ușor de utilizat de către oricine. Unitatea se conectează la o priză generală, iar buzunarele furcii îi permit unitatea să fie mutată acolo unde trebuie să meargă. Procesul de ambalare întinsă durează 3 minute sau mai puțin, permițând o operare mai rapidă. Folosește un film standard de 20 “pentru mașini. Nicio metodă de împachetare stretch nu poate depăși beneficiile și economiile generale (în consum, muncă, transport și eficiență) pe care le oferă Yellow Jacket.