Masini de Ambalare in Industria Metalurgica

5 Masini de legat in industria metalurgica

SKC / SDK

Descriere si Specificatii

Pentru a veni in intampinarea producatorilor din industria metalurgica, propunem doua masini de rigidizare cu ajutorul benzilor PET: SKC, proiectata pentru a rigidiza bobinele pe orizontala si paralela cu directia bobinei si SKD, conceputa pentru a lega bobinele perpendicular cu axa bobinei. Aceste masini au fost testate in medii critice si in conditii de temperatura ridicata si sunt complet adaptabile la diferite solicitari pentru a asigura soliditatea si securitatea produselor in timpul transportului. Aceste masini propun doua tipuri de imbinari ale benzii PET: imbinarea prin crestare si imbinarea prin sudura cu gaz Argon, aceste solutii fiind cele mai sigure de pe piata. Masinile sunt dotate cu un sistem care permite folosirea benzilor PET cu o latime de la 25mm pana la 32mm fara a periclita calitatea rigidizarii, dar oferind un raport calitate/costuri mult mai bun decat cel clasic cu banda de otel, deoarece banda PETeste la jumatate de pret fata de cea din otel. Masinile pot fi dotate cu diferite optiuni pentru a satisface cele mai exigente cerinte din acest domeniu foarte provocator.

SKE / F

Descriere si Specificatii

Industria metalurgica are garantia unui partener de incredere atunci cand vine vorba de ambalarea produselor lungi, a profilelor si tubulaturilor, si anume masina de rigidizare SKE/F. Aceasta masina a fost testata in medii critice si in conditii de temperatura ridicata si este complet adaptabila la diferite solicitari pentru a asigura soliditatea si securitatea produselor in timpul transportului. Aceasta masina propune doua tipuri de imbinari ale benzii PET: imbinarea prin crestare si imbinarea prin sudura cu gaz Argon, aceste solutii fiind cele mai sigure de pe piata. SKE/F are o  constructie solida pentru a asigura o durata mare de viata si vine cu posibilitatea de a include produse automate pentru aplicarea protectiilor la colturile produselor ambalate sau pentru aplicarea unei bare de lemn pe fiecare parte a pachetelor.

SKE / FI

Descriere si Specificatii

Masina de rigidizare cu banda SKE/FI este solutia ideala pentru producatorii din industria metalurgica care au de rigidizat produse in forma de lingou. Aceasta masina a fost testata in medii critice si in conditii de temperatura ridicata si este complet adaptabila la diferite solicitari pentru a asigura soliditatea si securitatea produselor in timpul transportului. Aceste masini propun doua tipuri de imbinari ale benzii PET: imbinarea prin crestare si imbinarea prin sudura cu gaz Argon, aceste solutii fiind cele mai sigure de pe piata. Avantajul acestei masini consta in folosirea benzilor PET pentru rigidizarea produselor fara a periclita calitatea rigidizarii, dar oferind un raport calitate/costuri mult mai bun decat cel clasic cu banda de otel, deoarece banda PET este la jumatate de pret fata de cea din otel.

SKE / FR

Descriere si Specificatii

Masina de rigidizare cu banda SKE/FR vine in ajutorul producatorilor din industria metalurgica care doresc sa rigidizeze cu ajutorul benzilor PET produsele cu forma circulara. SKE/FR poate fi folosita avand doar un cap de legare sau, pentru o imbunatatire vizibila a vitezei de rigidizare, i se pot atribui pana la 3 capete de legare pentru a aplica simultan 3 benzi pe produsele aflate spre ambalare. Avantajul acestei masini consta in folosirea benzilor PET pentru rigidizarea produselor fara a periclita calitatea rigidizarii, dar oferind un raport calitate/costuri mult mai bun decat cel clasic cu banda de otel, deoarece banda PET este la jumatate de pret fata de cea din otel.

SKE / SKB

Descriere si Specificatii

SKE/SKB sunt doua masini proiectate pentru a rigidiza cu ajutorul bandei PET produsele cilindrice. Aceste masini au sisteme diferite de legare: SKB este proiectata avand capul de legare pe lateral pentru a strange banda PET prin ochiul cilindrului aflat in pozitie orizontala si SKE, care este proiectata cu capul de legare in partea superioara pentru a lega cilindrii verticali prin fanta dedicata. Aceaste masini au fost testate in medii critice si in conditii de temperatura ridicata si sunt complet adaptabile la diferite solicitari pentru a asigura soliditatea si securitatea produselor in timpul transportului. Aceste masini propun doua tipuri de imbinari ale benzii PET: imbinarea prin crestare si imbinarea prin sudura cu gaz Argon, aceste solutii fiind cele mai sigure de pe piata. Avantajul acestor masini consta in folosirea benzilor PET pentru rigidizarea produselor fara a periclita calitatea rigidizarii, dar oferind un raport calitate/costuri mult mai bun decat cel clasic cu banda de otel, deoarece banda PET este la jumatate de pret fata de cea din otel. Capul de legare suporta benzi cu diametrul cuprins intre 25 si 32mm.