Ambalare cu capse automata – Capsatoare Automatizate

Capsator Automat A1H680

Tehnologia Capsatoarelor Automate

Descopera ce iti pot aduce capsatoarele automate oferite de Valuepack.ro

Tehnologia Josef KIHLBERG

Seria de instrumente K A-Fast A3 este proiectată cu tehnologia Josef Kihlbergs SMOA și JK-AFT. Josef Kihlberg ne-a proiectat întotdeauna instrumentele noastre de siguranță pentru operatorii cu atenție mare. Siguranța a fost, desigur, în centrul atenției noastre și pentru seria JK A-Fast, ca urmare a acestui fapt pentru siguranță, acum avem tehnologia noastră SMOA instalată pe seria A3 pentru a reduce riscul de rănire în timpul întreținerii și instalării instrumentului.

Tehnologia JK-AFT

Cu această tehnologie am reușit să proiectăm un instrument foarte puternic deja la presiune scăzută. Instrumentul A3 este capabil să conducă într-un capse lung de până la 51 mm în lemn dur, de la o presiune atât de mică, de 5 bari.

Tehnologia SMOA

Tehnologia SMOA face ca instrumentul să nu poată acționa din greșeală atunci când conectați instrumentul la sursa de aer, dacă sistemul dvs., dintr-un motiv oarecare, dă instrumentului semnalul de acționare înainte de a conecta instrumentul la sursa de aer, instrumentul nu poate trage o capsă atunci când îl conectați. Această tehnologie reduce riscul de rănire pentru operatorii dvs.

Specificatii ale capsatoarelor automate

Conector electric.

Cu acest conector instalat pe instrument, aveți o singură conexiune pentru toate accesoriile de pe instrument (acționare, avertizare de magazin scăzut, control de alimentare). Acest lucru face ca instrumentele să fie ușor de instalat și de demontat pentru întreținere sau înlocuire.

Fără despărțire.

Split free este un brevet Josef Kihlberg care reduce lemnul despicat în producția dvs. Această opțiune este disponibilă pe seria de instrumente A3. Cu această opțiune veți economisi costuri din producția dvs. din materialul spart și timpul de producție pierdut pentru necesitatea înlocuirii materialului spart.

Avertisment magazie.

Cu seria de instrumente A-fast aveți posibilitatea să adăugați un senzor de pentru magazie (24v c.c.). Cu această opțiune puteți crea un avertisment în sistemul dvs. care vă va alerta când este timpul să umpleți magazia cu mai multe capse.

Stația reload.

Avem în seria A-Fast un instrument pentru a fi montat pe un robot cu 6 axe împreună cu o stație de reîncărcare pentru cea mai bună mobilitate și cu capacitate mare de magazie într-o stație de reîncărcare. Operatorii vor putea umple revista fără a opri producția.

Controler de alimentare.

Seriile de instrumente A-Fast au capacitatea de a vă asigura că producția dvs. consumă elemente de bază. Cu această opțiune puteți crea un program în PLC-ul dvs. pentru a vă asigura că nu vă rulați mașinile fără capsare. Pentru a face acest control, creați un program de resetare în PLC care vă controlează sistemul, după de exemplu 4 capsări, (numărul de capsare depinde de proiectarea capsei) dacă programul nu a primit semnalul de resetare de la senzor, acest lucru înseamnă că instrumentul dvs. nu consumă capse. Acum porniți un avertisment pentru operatori și opriți linia de producție.

Cilindru de reîncărcare Continuosley.

A1H au această funcție pentru a face posibilă capsarea în continuu de mare viteză fără întreruperi pentru a face reîncărcarea capselor. Această funcție este proiectată cu un sistem de împingere care împinge întotdeauna capse către duză, designul nostru impecabil de alimentare pentru capse reduce riscul de blocare a blocurilor cauzate de motivul că împingătorul nu împinge capsele înainte.

Prezentare video a capsatoarelor automate

DE CE SA ALEGI Capsatoarele automate josef kihlberg

Seria de instrumente A-Fast este special concepută pentru a fi ușor de instalat și de a lucra într-o linie de producție automată. Instrumentele au toate accesoriile de care aveți nevoie pentru a obține un control deplin al producției dvs. JK-A-Fast sunt concepute cu suprafețe plane ale corpului pentru a face instalarea sculei cât mai stabilă posibil și cu precizie ridicată pentru a plasa scula în aceeași poziție după ce scula a fost coborâtă sau înlocuită cu o altă sculă. Seriile A-Fast sunt proiectate cu posibilități de asamblare a sculei foarte stabile prin corp sau de la patru șuruburi de deasupra sculei. Seria de unelte A-Fast este concepută într-un mod pentru a face întreținerea cât mai ușoară posibil. Dacă trebuie să înlocuiți o piesă de uzură, veți face din nou producția dvs. să funcționeze cât mai repede posibil. Am folosit piese standard din programul nostru de scule manuale pentru a ne asigura că utilizăm un design care va funcționa fără probleme pentru o lungă perioadă de timp.