Cel mai popular infoliator la ora actuala – Girotec PL

Despre Masina de Infoliat - Girotec PL

Infoliator – GIROTEC PL

Infoliatorul Girotec PL sau Masina de infoliat Girotec, poate fi instalată pe un transpalet electric sau un stivuitor.

Mobil, eficient, cu rezultate de ambalare excepțional de bune. Compact cu design inovator. Proiectat pentru alimentarea electrică proprie din baterii sau sursa de alimentare externă din bateriile transpaletului electric. Funcționează cu film orientat.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

 • Mobilitate și întreținere ușoară
 • Reglarea fină a frânei
 • Schimbarea ușoară a rolelor de film
 • Operare ușoară de la un panou de control cu afișaj tactil
 • Mesaje de service și de eroare
 • Meniu intuitiv cu pictograme
 • Pornire și oprire ușoare
 • Posibilitatea de a regla numărul de straturi din partea inferioară și superioară a paletului
 • Patru programe de împachetare
 • Reglarea suprapunerii foliei
 • Contor automat al numărului de paleți înfășurați
 • Lampă de avertizare intermitentă
 • Semnal sonor
 • Oprire imediată după activarea marginii de contact

Date tehnice - Infoliator Girotec

 
Înălțimea maximă de ambalare2000 mm
Dimensiunea maximă a paletului800/1200
Diametrul maxim al rolei de film180 mm
Lățimea foliei430 mm

Prezentare Infoliator Girotec

Manual de utilizare pentru infoliatoarele Girotec

Alte solutii - Masini de infoliat

mașini semiautomate

Prin soluții unice, inovații și mai mult de 40 de ani de experiență în fabricarea mașinilor de ambalat semi-automat, Haloila are o gamă cuprinzătoare de mașini semiautomate, inclusiv mărci cunoscute, cum ar fi mașinile rotative Rolle și Ecomat, Girotec și Cobra mașini pentru braț, precum și mașină de ambalat orbitale Yellow Jacket.

Rolle 8 și 9 sunt mașini solide, durabile, ușor de operat. Rolle 9 are standard o opțiune de pre-întindere (Power Pre-Stretch PPS). Ecomat Easy este o mașină de ambalat cu frână mecanică care funcționează cu toate tipurile de folie întinsă. Este ușor de operat, cu rezultate perfecte pentru ambalarea paleților. Ecomat Plus este o mașină de împachetat Power Pre-Stretch, extrem de eficientă, echipată cu un dispozitiv pentru pre-întinderea filmului care asigură un consum minim de film.

Girotec PL este o masina de ambalat pentru a fi instalată pe un transpalet electric sau un stivuitor. Este mobil, eficient, având rezultate de ambalare excepțional de bune. Este compact, cu design inovator și funcționează cu film orientat. Girotec PL este proiectat pentru alimentarea electrică proprie de la baterii sau la sursa de alimentare externă de la bateriile unui transpalet electric.

Girotec RDL este o mașină de ambalat instalată pe un cric mecanic pentru paleți. Acest lucru îl face extrem de mobil și independent de orice sursă de alimentare externă datorită bateriilor electrice interne.

Girotec ST este o mașină de ambalat cu suport fixat pe podea cu două opțiuni: fixat permanent pe podea sau un model care nu necesită o fixare fermă pe podea. Echipamentul eficient și robust asigură un rezultat perfect de ambalare cu un consum minim de film.

Girotec WT este o mașină de ambalat cu braț rotativ pentru fixarea pe perete. Girotec WT este cel mai eficient model de mașină de ambalat în ceea ce privește spațiul ocupat. Echipamentul eficient și robust asigură un rezultat perfect al înfășurării cu un consum minim de film.

Cobra G este o mașină de ambalat cu braț rotativ extrem de eficientă, cu un mecanism de pre-întindere motorizat PPS (Power Pre-Stretch). Este potrivit în special pentru ambalarea de paleți ușori și instabili. Designul mecanic al Cobra G permite diferite moduri de fixare: la perete, la podea și la un stâlp.

Cadrul de oțel al Cobra X, bazat pe construcția dovedită Cobra G, face mașina Cobra X foarte robustă. Construcția mașinii permite utilizarea rolelor de film mai grele, chiar și așa numitelor role de film industriale. În plus, construcția Cobra X permite utilizarea forței de tensiune crescute în timpul ciclului de ambalare, oferind o stabilitate mai mare pentru încărcarea paletului.

Yellow Jacket Manual Unit este o mașină de ambalat inovatoare capabilă să împacheteze paleți lungi și lungi pe toată lungimea lor. Yellow Jacket este o soluție perfectă pentru ambalarea paleților non-standard. Proiectarea mecanică simplă a mașinii este o condiție prealabilă pentru o funcționare impecabilă și costuri reduse de întreținere.

Mașina poate fi modernizată cu ușurință la o mașină de ambalat semi-automată cu telecomandă, Yellow Jacket SA (Semi-Auto Unit). În acest fel, controlul procesului de împachetare poate fi executat de către operator fără a părăsi stivuitorul.