Capse - valuepack.ro

valuepack.ro

Capse

Capse din oțel subțire

Capsele din sârmă de oțel fină sunt cel mai subțire tip de capse. Sunt pentru aplicații delicate în care capsa trebuie să fie discretă, cu vizibilitate redusă și unde spatele capsei nu trebuie expus. Capsele de sârmă fină sunt cel mai comun tip pentru tapițerie și confecționare rame, deoarece au un efect minim atunci când se atașează țesăturile (textile) pe lemn sau plastic. Și este capsa de folosit atunci când lucrați cu scai sau vinil.

Aplicații:

Tapițerie pentru mobilă, Vinil și ornamente, Rame pentru fotografii, Tapițerie pentru automobile, Etichetare

Capsele noastre de sârmă de oțel fină:

JK670 JK680 JK689 JK690 JK779

Capse din oțel de grosime medie

Capsele din sârmă de oțel medie le utilizați atunci când aveți nevoie de o capsă mai groasă pentru aplicația dvs. O capsă din sârmă medie este o capsă excelentă pentru tapițerie, dar, în comparație cu o capsa de sârmă fină, are mai multă putere de prindere. Acest tip de capsă are o capacitate excelentă de îmbinare a lemnului pe lemn și, prin urmare, este adesea folosit în producție de mobilă unde capsa de sârmă fină nu este suficientă. Capsa cu sârmă medie este, de asemenea, utilizată pe scară largă atunci când se îmbină elemente din plastic.

Aplicații:

Mobilă, Paleți, Lăzi, Invelitori, Pardoseală, Ambalaje

Capsele noastre din sârmă de oțel de grosime medie:

JK53 JK777 JK781 JK782

Capse din oțel gros

Capsa din sârmă de oțel gros este cel mai rezistent tip de capsă și este recomandată a fi utilizată atunci când lucrarea necesită o prindere robustă. Datorită grosimii sale, ocupă o suprafață mai mare atunci când este utilizată în comparație cu capsele din sârmă fină și medie. Oferă o putere de prindere mai mare și este excelentă atunci când se fac îmbinări de lemn sau plastic pe suprafețe groase. Sârma groasă este adesea folosită în construcția caselor și în alte aplicații în care aveți nevoie de o îmbinare cu adevărat robustă.

Aplicații:

Cadre de mobilier, Șindrilă acoperiș, Confecționare case, Ambalare

Capsele noastre din sârmă de oțel groasă:

JK555 JK557 JK560 JK561 JK590 JK783

Capse cu lățime mică

Capsele înguste au cel mai mic tip de coroană. Sunt ușor de ascuns. Acoperă o suprafață mai mică decât capsele cu lățime (coroană) medie și cele late. Adesea sunt folosite pentru finisaje gen plinte, cornișe și alte lucrări delicate, dar sunt excelente și pentru lucrările din lemn și placaj. O alegere excelentă atunci când doriți să economisiți consumabile și să reduceți costurile de producție.

Aplicații:

Plinte, cornișe, brâuri, dulapuri, ornamente, lambriuri, sertare, tapițerie, cutii din lemn pentru cadou, cutii pentru fructe

Capsele noastre cu coroana îngustă:

JK690 JK781

Capse cu lățime medie

Coroana medie se utilizează atunci când trebuie să acoperiți o suprafață mai mare de material decât vă permite coroana îngustă. Are mai multe utilizări decât o capsă cu coroană îngustă și este adesea folosită în industria mobilei și în construcția caselor.

Aplicații:

Mobilă, Paleți, Lăzi, Invelitori, Pardoseală, Ambalaje

Capsele noastre cu coroană medie:

JK670 JK680 JK689 JK777 JK779 JK782 JK783

Capse late

Dintre toate lățimile de coroană, acesta este cel mai lat tip de coroană. Capsele cu coroană lată au o mulțime de utilizări similare cu capsele cu coroană medie. Când estetica nu este atât de necesară, o capsă cu coroană largă este o alegere excelentă deoarece acoperă o suprafață mare. Capsele Josef Kihlberg cu coroană lată sunt recomandate în special pentru închiderea cutiilor de carton.

Aplicații:

Închidere cutii de carton, Ambalare

Capsele noastre cu coroana lată:

JK555 JK557 JK560 JK561 JK590