BVM Papertec – Mașină de ambalat cu hârtie

Brand:

  • BVM
Disponibilitate: Pe comanda

BVM Papertec este o mașină de ambalat cu hârtie pentru comerț electronic.

Preturile se vor stabili in urma solicitarii unei oferte.
Compare

BVM Papertec este o mașină de ambalat cu hârtie pentru comerț electronic.

Această mașină înfoliază pachetele introduse aleatoriu, în diferite dimensiuni, într-un ambalaj de hârtie. În timpul ambalării nu rămân deșeuri de ambalaje. Această mașină folosește o rolă de hârtie ce ambalează produsele de sus și de jos, ca un manșon.

Funcționare mașină de ambalat cu hârtie

La alimentarea mașinii BVM Papertec produsul este detectat în lungime, lățime și înălțime. Aceste informații vor fi urmărite împreună în timp ce produsul trece prin mașină. Pachetele de hârtie sunt executate în dimensiuni variabile, potrivindu-se exact la dimensiunile produselor introduse aleatoriu. Produsul intră în manșonul de hârtie, apoi un sistem de prindere trage hârtia în fața produsului. Hârtia este lipită apoi în direcție transversală, plierea transversală va fi închisă și hârtia va fi tăiată. Produsul este acum înfășurat într-un manșon de hârtie și va fi transportat la următoarea unitate, de pliere laterală. Hârtia laterală proiectată va fi pliată la stânga și la dreapta până când dimensiunea ambalajului se potrivește exact cu dimensiunile produsului. Apoi, plierile laterale vor fi, de asemenea, lipite și închise. O bandă resigilabilă poate fi adăugată automat la ambalaj, astfel încât pachetul de hârtie să poată fi reutilizat de clienți pentru returnarea mărfii. În aparat poate fi integrată o etichetă (împreună cu un scaner pentru avizul de livrare) pentru a imprima și aplica o etichetă de expediere pe ambalajul hârtiei. Dimensiunile produsului ambalat se încadrează în lungime x latime aprox. 350 x 350 mm și o înălțime de aprox. 1- 150 mm.

Materialul de ambalare

Materialul de ambalare este o hârtie kraft neacoperită, cu rezistență la umiditate, de aprox. 90 gr / m². (nu există acoperire PE pe hârtie, hârtia kraft este un mono-material reciclabil).

Performanțe mașină de ambalat cu hârtie

Capacitatea de ambalare este de aprox. 600 pachete / oră cu lățimi de ambalare diferite. Obiectivul este de a realiza 600-1000 pachete / oră. (pentru o lățime de ambalaj ajustată fix, capacitatea poate fi mai mare decât cu lățimile de ambalaj aleatorie) Cele două role de hârtie cu un diametru de 500 mm și o lățime de hârtie de 800 mm au o capacitate de aprox. 1500- 1600 metri fiecare. Acestea sunt poziționate ergonomic lateral lângă mașină. Spațiul necesar pentru această linie este de aprox. 7 x 3 metri, inclusiv suportul filmului lateral și un transportor de indexare. Un transportor de alimentare cu lungimea dorită trebuie în prelungirea mașinii.

Prețul de bugetat pentru BVM Papertec este de aprox. 245.000 € inclusiv transportorul de indexare. O etichetă / scaner și un transportor de alimentare, dacă este necesar, trebuie adăugate la acest preț bugetat. Testele vor concretiza și specifica dimensiunile produsului și capacitățile.

Solicită ofertă