Mașina de banderolat și ambalat cu folie tip sleeve – BMS

Brand:

  • BVM
Disponibilitate: Pe comanda
Preturile se vor stabili in baza unei solicitari de oferta.
Compare

Mașina de ambalat cu folie tip sleeve – BMS este proiectată pentru o capacitate de până la aprox. 15 cicluri / min. O mașină de banderolat și un tunel de termo-contractare sunt montate ca o unitate pe un cadru al mașinii. Pachetele sunt introduse ca într-un manșon în folie, un film plat, folie care se micșorează ulterior strâns în jurul produsului în tunelul de contractare.

Mașină de banderolat

Aceste mașini combinate sunt disponibile opțional și cu posibilitatea întinderii foliei, ca mașină de banderolat. În această mașină de ambalat cu bandă, filmul este pretensionat cu ajutorul unei role de retragere cauciucate, gradul de tensiune este infinit reglabil. Prin utilizarea unui sistem de etanșare termică permanent, fără întreținere, se poate utiliza o bandă, folie de polietilenă, cu lățimea de 20-100 mm.

Produsele sunt alimentate la mașina de banderolat printr-un transportor în linie sau dintr-un unghi de 90°. Formațiunile de ambalare (ambalaje multiple) sunt fie produse în mașina de ambalare, fie sunt deja pre-grupate la fața locului. Mașina de banderoling sau unitatea de bander întindere funcționează cu o peliculă superioară și inferioară care sunt sigilate împreună pentru a forma o așa-numită “perdea de film”.

Pelicula este sigilată în jurul produsului în timpul transportului pe banda transportoare. În tunelul ulterior, filmul este contractat în jurul produselor pentru a forma un pachet robust și transportabil. Procesul de contractare a foliei poate fi reglat printr-un sistem electronic de control al temperaturii și clapete de aer reglabile în zona de contracție.

Video

Exemple produse ambalate cu mașina BMS

Prezentare

Date Tehnice

Specificatii tehnice BMS 6030 H BMS 6030 L BMS 6030 W
Versiune: Semi-automat cu alimentare manuală Complet automat și funcționează în conformitate cu un transportor de alimentare și ieșire Încărcat în unghi drept cu un împingător mecanic, colaționat prin mai multe împingeri
Lățimea sigiliului și a filmului: 600 mm – 800 mm 600 mm – 800 mm 600 mm – 800 mm
Înălțimea de trecere: 300 mm – 400 mm 300 mm – 400 mm 300 mm – 400 mm
Capacitate / Viteză: Până la 20 de cicluri / min * Până la 50 de cicluri / min * Până la 25 de cicluri / min *

 

Solicită ofertă