Mașină automată de ambalat COMPACTA GENIUS

Brand:

  • BVM
Disponibilitate: Pe comanda

Mașina automată de ambalat Compacta Genius servo este perfectă pentru ambalarea complet automat. Lucrând în linia de ambalare, această mașină controlată prin barieră luminoasă poate fi alimentată manual și automat.

Preturile se vor stabili in baza unei solicitari de oferta.
Compare

Mașină automată de ambalat, în flux continuu de produse

Mașina automată de ambalat Compacta Genius servo este perfectă pentru ambalarea complet automată. Lucrând în linia de ambalare, această mașină controlată prin senzor – barieră luminoasă – poate fi alimentată manual și automat. Domeniul de aplicare include ambalarea cutiilor, a produselor software și a produselor media, precum și publicațiilor, produselor precum cărți, topuri de hârtie, stive și alte produse. Datorită designului mecanic simplu, mașina este ieftină în ciuda utilizării tehnologiei servo.

Cu sistemele de alimentare BVM sunt posibile performanțe de până la 150 de cicluri pe minut. * Sistemele de etanșare încălzite permanent pot fi utilizate pentru prelucrarea tuturor filmelor disponibile comercial – de la polietilenă la poliolefină, polipropilenă (OPP, CPP) și folii din PVC.

* În funcție de tipul de mașină, produs și echipament

Cele mai fine etanșări pot fi produse combinând împreună o pelicula de poliolefină și tăietorul BVM.

Conversiile ușoare ale Mașinii automate de ambalat Compacta Genius sau manipularea comenzilor de operare garantează timpi scurți de schimbare, precum și o fiabilitate ridicată a producției. Mașina automată de ambalat Compacta Genius, este o mașină care funcționează continuu, pentru cele mai mari cerințe de performanță și flexibilitate. Un principiu de bază solid ca toate modelele familiei Compacta.

Un sistem mobil de etanșare permite o performanță de până la 130 de cicluri pe minut. Înălțimea pasajului poate fi reglată continuu, după cum este necesar. Un flux central de producție pe întreaga linie. Utilizarea unui transportor cu vid asigură stabilitate în producerea ambalării în pachete dreptunghiulare, iar produsul rămâne în permanență centrat pentru mașină.

Exemple

Prezentare

Date Tehnice

COMPACTA GENIUS

* Capacitatea / Viteza depinde de tipul mașinii, produs și caracteristici
Compacta Genius Servo
Aproximativ. format: (Lățimea produsului + înălțimea) 450 mm
Lățimea sigiliului: 500 mm
Înălțimea de trecere: 200 mm
Lățimea foliei: 650/650 mm
Capacitate / Viteză: Până la 150 de cicluri / min *

Documentatie

Solicită ofertă