Mașina de ambalat COMPACTA SPEEDY

Brand:

  • BVM
Disponibilitate: Pe comanda

Mașina de ambalat Compacta Speedy este  o mașină rapidă de ambalare cu folie. Este potrivită pentru ambalarea complet automatizată de produse rotunde, de exemplu, pahare, role sau batoane.

Preturile se vor stabili in baza unei solicitari de oferta.
Compare

Mașina de ambalat Compacta Speedy este soluția de ambalare de mare viteză pentru produse rotunde. Alimentarea se face cu produsele dispuse la unghiuri de 90° față de fluxul de ambalare.

Mașina de ambalat Compacta Speedy este rapidă

Mașina pentru ambalare cu folie este potrivită pentru ambalarea complet automatizată de, de exemplu, pahare sau role. Performanțe ridicate sunt atinse datorită alimentării produsului aranjat la un unghi de 90 ° și alimentării servo. Această mașină este potrivită în special pentru utilizarea în spatele mașinilor de termoformare. Cu această mașină pot fi ambalate produse cu diferite diametre și lungimi de până la 600 mm.

Datorită sistemului de ambalare bine gândit și a sistemelor de alimentare asociate, sunt posibile performanțe de până la 60 de cicluri pe minut, în funcție de modelul și echipamentul mașinii de ambalat. Cu sistemele de etanșare încălzite permanent, toate filmele disponibile comercial, de la polietilenă la poliolefină și folii din PVC, pot fi prelucrate în această mașină de ambalat film. În combinație cu folia de poliolefină și tăietorul BVM, sigiliile cele mai fine pot fi produse de această mașină de ambalat film.

Conversiile ușoare ale mașinii de ambalat Compacta Speedy, fără roți manuale sau manipularea comenzilor de funcționare, garantează timpi scurți de conversie pentru mașina de ambalat cu film, precum și o fiabilitate ridicată a producției. Formatul de 700 mm oferă o gamă largă de soluții profesionale de ambalare.

Mașini de ambalat BVM pentru cele mai înalte standarde de calitate în ambalare.

Exemplu

Prezentare

Date Tehnice

COMPACTA SPEEDY

* Capacitatea / Viteza depinde de tipul mașinii, produs și caracteristici
Specificatii tehnice 7515
Aproximativ. format: (Lățimea produsului + înălțimea) 700 mm
Lățimea sigiliului: 750 mm
Înălțimea de trecere: 150 mm
Echipament adițional: Nu
Lățimea foliei: 850/850 mm
Capacitate / Viteză: Până la 60 de cicluri / min *

Documentatie

Solicită ofertă