Presa pentru balotare și ambalare deșeuri vegetale

Brand:

  • Austropressen
Disponibilitate: Pe comanda

Presa pentru balotare și ambalare deșeuri vegetale, automată, pentru ambalarea resturilor si a altor materii prime biogene (fân, canepa, in, aschii lemn) este echipata cu un cantar si cu un sistem de umplere directă a sacului.

Preturile se vor stabili in baza unei solicitari de oferta.
Compare

Presa pentru balotare și ambalare deșeuri vegetale, automată, pentru ambalarea resturilor si a altor materii prime biogene (fân, canepa, in, aschii lemn) este echipata cu un cantar si cu un sistem de umplere directa, iar balotul rezultat este compactat și înmagazinat într-un sac de plastic pentru a pastra un mediu de lucru curat pe toata durata depozitarii și transportului. Constructia acestei prese este conforma cu ultimele standarde in domeniu si permite o exploatare îndelungata cu un raport pret/calitate foarte bun.

Dimensiunile sacului sunt 330x360mm, lungimea depinzând de densitatea materialului de ambalat.

Presa poate lucra în tandem cu un sistem de cântărire. De exemplu, sistemul cântărește 20 kg dint-un material care apoi se varsă de operator în containerul maținii. Ulterior presa pune cantitatea respectivă în sac. Presa poate face maximum două cicluri de încărcare per sac.

Pentru ce activitate este recomandată  presa pentru balotare și ambalare deșeuri vegetale

Presa nu este destinată industriei alimentare dar este proiectată special pentru a fi utilizată cu materiale de tipul fân și alte resturi vegetale.

Solicită ofertă