Prese pentru balotat carton - valuepack.ro

valuepack.ro

Prese pentru balotat carton

Prese pentru balotat carton și hârtie

Cauți o soluție eficientă de eliminare a deșeurilor pentru ambalajele tale de carton?

Dacă produceți deșeuri de carton pe care le stocați în containere pentru preluare și eliminare, atunci este aproape sigur că afacerea dvs. va avea de câștigat din instalarea unei prese de balotat pentru carton. Nu se întâmplă foarte des să plătiți mai puțin și să obțineți un produs și o soluție mai bună, dar cu o presa de balotat pentru carton, acesta este de fapt cazul. Mai simplu spus, o presă de balotat pentru carton va face patru lucruri pentru tine pe care stocarea în containere nu le poate face.

  • Reduceți costurile cu logistica deșeurilor
  • Economisiți spațiu de depozitare
  • Economisiți timp la manipularea deșeurilor de carton
  • Vă îmbunătățiți imaginea și acreditările ecologice
APV500 masina de reciclat

Citește înainte de a selecta o presă de balotat

Înainte de a selecta o presă de balotat, este important să știți:

  • Ce caracteristici are materialul pe care doriți să-l reciclați (cantitate, dimensiuni, duritate),
  • Dimensiunea și greutatea balotului pe care doriți să îl produceți (cu cât este mai mare, cu atât este mai eficient procesul reciclării),
  • Amprenta operațională a mașinii cu care trebuie să lucrați.

Cu aceste informații, echipa noastră de consultanți, bine instruită și experimentată, vă poate ajuta și ghida către soluția potrivită. Se pot folosi cu succes diverse prese de balotat dintr-o gamă foarte largă. Dimensiunea și greutatea balotului depind de nevoile fiecărui utilizator final. Unele întreprinderi au spațiu și/sau echipament limitat pentru a muta baloții. Alții doresc un randament maxim al operațiunilor lor de reciclare și optează pentru a face un balot mare, de 1,4m și de până la 4-500 kg. Pentru referință,  un balot de 3-400kg de carton se poate cumpăra de către reciclatorii specializați cu 30-40 euro.