Austropressen Romania – Echipamente pentru Reciclare.

Echipamente pentru Reciclare - Romania

Austropressen Romania

Austropressen

La Austropressen, inovațiile inteligente și competența produselor sunt baza pe care sunt implementate în mod fiabil cea mai înaltă calitate, cea mai modernă tehnologie și durabilitate. Personalitatea și experiența garantează că nenumărate companii de eliminare a deșeurilor din întreaga lume sunt mulțumiți de clienții Austropressen. Și asta timp de 40 de ani, în peste 40 de țări și în aproape toate domeniile de gestionare a deșeurilor.

„Luăm în considerare buna noastră reputație, indiferent dacă este vorba de comprimarea hârtiei, cartonului, foliilor, spumelor, sticlelor din PET, cutii sau tobe metalice. Proiectarea bine gândită și fabricarea atentă a presei noastre – inclusiv prese de balotat cu canal, precum și prese de balotat orizontale sau verticale, prese pentru butoaie și butoaie și alte sisteme de eliminare – au loc în întregime în Austria, folosind materiale și materiale de cea mai înaltă calitate. componente de marcă selectate. “

Tipuri de masini pentru reciclat

Presa orizontala pentru balotare

Presa orizontala de balotat AP 35/ 40 este dedicata profesionistilor si se poate folosi la multiple aplicatii, cum ar fi comprimarea sticlelor PET, material textil, recipiente din plastic, cutii de conserve si reciepiente metalice de pana la 200 de litri. Aceasta presa orizontala este echipata cu grile de protectie pentru siguranta operatorului, usile fiind actionate prin apasarea unui buton, are o deschidere de incarcare foarte mare, brate hidraulice pentru ridicarea containerelor si pubelelor si un nivel ridicat de automatizare. Legarea balotilor se face, atat cu sarma, cat si banda de plastic. AP 25 poate balota cantitati mari de deseuri si in combinatie cu un dispozitiv de basculare al acestora devine solutia ideala pentru producatorii din industrie si depozite.

Presa pentru compactare deseuri

Presa pentru compactarea deseurilor prin comprimare este o presa de dimensiuni mici si potrivita pentru toate containerele standard de la 600 la 1100 de l. Acest compactor reduce volumul deseurilor cu 4/5, operarea este facila si sigura, operatorul poate folosi ambele maini, iar ridicarea containerelor se face hidraulic. Dimensiunile reduse sunt datorate capului de presare vertical si bratelor retractabile hidraulic. Baloturile pot fi legate, atat cu sarma, cat si cu banda din plastic. Constructia solida reduce costurile cu intretinerea si asigura durabilitatea produslui.

Presa verticala pentru balotare

Presa deseuri verticala

Presa verticala Compakt S se foloseste cu precadere in cadrul hotelurilor, restaurantelor si al magazinelor mici pentru a compactarea deseurilor si a pieselor reziduale de mici dimensiuni. Aceasta presa are integrat un dispozitiv care permite atasarea unui sac din plastic pentru a oferi o solutie curata si ca protectie impotriva mirosurilor si eventualelor scurgeri de lichide si ca masura de securitate pe toata perioada manipularii.

Presa modulara pentru balotare

Presa modula pentru balotare K65II / 70II este solutia ideala pentru cei care detin intreprinderi mici, restaurante sau hoteluri. Sorteaza si comprima cu usurinta carton, hartie, lemn de esenta moale, folie, cutii din tabla, PET-uri si cu atasarea unei pungi, poate compacta si deseuri reziduale. K6 5II S este o presa care nu necesita un spatiu de actiune foarte mare, solida, usor de intretinut, cu un sistem de operare facil si care isi amortizeaza investitia intr-un timp foarte scurt. Detine un sistem simplu de legare cu banda din plastic si i se pot atasa camere suplimentare pentru a detine o solutie completa si curata.

Presa tip liniar pentru balotare

Cu aceste prese de balotare cu canale complet automate, a fost posibil să impresionați chiar și utilizatorii cu experiență, cum ar fi industria hârtiei și cartonului, industria reciclării și industria gestionării deșeurilor, cu o înaltă calitate și fiabilitate. Baloanele stivuibile foarte comprimate, pentru  o utilizare maximă a camionului,  sunt cea mai bună dovadă a performanței enorme a acestor prese. Mașina care funcționează continuu, cu o aprovizionare optimă cu material, are ca rezultat logistica modernă a deșeurilor orientată spre viitor . Unitățile hidraulice perfect dimensionate, combinate cu un sistem de tăiere proiectat în mod ideal și instrumentul de legare brevetat garantează viteza maximă de presare cu un consum redus de energie.

 

Presa pentru recipienti cilindrici

Presele pentru recipiente cilindrice FP 200/ FP 300 sunt concepute pentru a presa pana la 10% din volumul initial al butoaielor, dozelor si recipientelor de pana la 200 de l. Placile de presiune ale acestor masini sunt dotate cu niste gheare pentru a elimina gazele si aerul din reciepiente in timpul ciclului de compactare. Lichidul rezultat este colectat Ciclul scurt de presare permite atingerea unui numar de 60 de recipiente presate pe ora. Acestor masini li se pot atasa benzi transportoare si pot fi complet automtizate.

Presa Automata pentru Reciclare

Presa complet automata DS- A 700/1100 ridica standardele industriei oferind tehnologii de ultima ora, patentate de catre producator. Sistemul nou dezvoltat permite acestui tip de presa destinata cutiilor din aluminiu si tabla sa compacteze materialul cu ajutorul a patru cilindri pe trei din cele patru laturi ale balotului rezultand baloti de inalta densitate si cu greutati ridicate. Piesele aflate in miscare sunt construite dintr-un material patentat de catre producator, Hardox, si garanteaza o durata lunga de viata. Functionarea masinii este continua si fara probleme la un flux ce poate atinge 3000 kg/ h la cutiile din tabla si 1600 de kg/h la cutiile din aluminiu. Monitorizarea masinii se poate face cu ajutorul PLC si se poate adapta cerintelor fiecarui client.

Presa tip ghilotina

Ghilotina RS 12 este adresata celor care au nevoie de o masina fiabila de taiat materialele care au forme cilindrice si dimensiuni de pana la Ø 800mm si latime maxima de 500 mm. Constructia din otel garanteaza costuri reduse de intretinere, siguranta maxima si ofera masinii durabilitate si robustete. Manipularea materialelor destinate taierii este foarte usoara, siguranta operatorului este asigurata de grilele montate in jurul masinii si de faptul ca excesul de material rezultat in urma taierii ajunge intr-un container montat sub masina.

Presa cu spuma PU

APK-F este presa cea mai avansata tehnologic din acest segment si se adreseaza celor care doresc sa baloteze material extensibil, de ex. spuma poliuretanica.  APK-F este o presa complet automata, strangerea materialului facandu-se cu ajutorul unui sistem de retinere eficient care permite balotilor sa cantareasca pana la 300 de kg. Manipularea materialelor destinate reciclarii este foarte facila, legarea acestora se face cu ajutorul sistemului patentat “Drillfix” si se obtine astfel o dimensiune ideala a balotilor.  Monitorizarea si operarea masinii sunt operatiuni mult simplificate datorita sistemului informatic SPS si afisajului tactil. Sistemul hidraulic este controlat de o pompa autoreglabila si puternica, foarte eficienta din punct de vedere energetic. Constructia acestui echipament creeaza noi standarde de calitate si ajuta afacerea dumneavoastra sa eficientizeze costurile destinate intretinerii

Garantia Austropressen romania

Calitatea înaltă și siguranța clienților noștri sunt importante pentru noi. De aceea, fiecare mașină este supusă verificării calității Austropressen înainte de livrare .

 

Produsele noastre …

  • sunt fabricate în întregime în compania noastră din Seewalchen de 45 de ani.
  • Desigur, acestea sunt conforme cu reglementările CE și cu toate standardele și orientările EN ISO de bază.
  • toate sunt vopsite cu vopsea texturată rezistentă la impact.
  • constau exclusiv din componente hidraulice și electrice selectate de la producători cunoscuți.
  • toate au cilindri Austropressen special fabricați.
  • toate funcționează cu expansiune electrică la nivelul de securitate 2.
  • toate au inclus numai conducte hidraulice fixe (cele flexibile trebuie schimbate la fiecare 5 ani conform reglementărilor).

Convinge-te de înaltă calitate fabricată în Austria.