Austropressen în România – Echipamente pentru Reciclare

Austropressen - experiență și inovație

La Austropressen, inovațiile inteligente și calitatea produselor sunt bazele pe care sunt implementate în mod fiabil cea mai înaltă eficiență, cea mai modernă tehnologie și durabilitate. Personalizarea și experiența garantează aceste valori. Nenumărate companii de eliminare a deșeurilor din întreaga lume sunt mulțumite de produsele Austropressen. Și asta timp de 40 de ani, în peste 40 de țări și în aproape toate domeniile de gestionare a deșeurilor.

„Luăm în considerare buna noastră reputație, indiferent dacă este vorba de comprimarea hârtiei, cartonului, foliilor, spumelor, sticlelor din PET, cutii sau conserve metalice. Proiectarea bine gândită și fabricarea atentă a preselor noastre – inclusiv prese de balotat cu canal, precum și prese de balotat orizontale sau verticale, prese pentru butoaie și conserve și alte sisteme de compactare – au loc în întregime în Austria. Folosim materiale, echipamente de cea mai înaltă calitate, componente de la mărci consacrate.” 

Managing director Franz Roither

Tipuri de prese pentru reciclat

Presa orizontală pentru balotare

Balotează carton, folie, pet, deșeuri metalice - baloți de 300 până la 600 kg

Presa orizontală de balotat AP 35/40 produce baloți de până la 600 kg. Este dedicată profesioniștilor și se poate folosi la multiple aplicații, cum ar fi comprimarea sticlelor PET, materiale textile, recipiente din plastic, cutii de conserve și recipiente metalice de până la 200 de litri. Această presă orizontală este echipată cu grile de protecție pentru siguranța operatorului, ușile fiind acționate prin apăsarea unui buton, are o deschidere în zona de încărcare foarte mare, brațe hidraulice pentru ridicarea containerelor si pubelelor și un nivel ridicat de automatizare. Legarea baloților se face, atât cu sârmă, cât și bandă de plastic. 

Presa orizontală de balotat AP 25 produce baloți de până la 300 kg. Poate balota cantități mari de deșeuri și în combinație cu un dispozitiv de basculare al containerelor devine soluția ideală pentru producătorii de deșeuri din industrie și din depozite.

Presa pentru compactare deșeuri

Pentru compactarea cu până la 80% a deșeurilor municipale, menajere

Presa pentru compactarea deșeurilor menajere prin comprimare este o presă de dimensiuni mici. Este potrivită pentru toate containerele standard de la 600 la 1100 de litri. Acest compactor reduce volumul deșeurilor cu 80%. Operarea este facilă și sigură, operatorul poate folosi ambele mâini, iar ridicarea containerelor se face hidraulic. Dimensiunile reduse sunt datorate capului de presare vertical și brațelor retractabile hidraulic. Construcția solidă reduce costurile cu întreținerea și asigură durabilitatea produslui.

Presa verticală pentru balotare

Pentru hoteluri, restaurante, magazine mici.

Presa deseuri verticala

Presa verticală Compakt S se folosește cu precădere în cadrul hotelurilor, restaurantelor și al magazinelor mici. Este folosită pentru compactarea deșeurilor și a produselor reziduale de mici dimensiuni. Această presă are integrat un dispozitiv care permite atașarea unui sac din plastic pentru a oferi o soluție curată, o protecție împotriva mirosurilor și eventualelor scurgeri de lichide. Oferă securitate pe toată perioada manipulării.

Presa modulară pentru balotare

Soluție 2-în-1, sortare și balotare. Greutate baloți 30-80kg.

Presa modulară pentru balotare K65II / K70II este soluția ideală pentru cei care dețin întreprinderi mici, restaurante sau hoteluri. În cele 2 compartimente sortează și comprimă cu ușurință carton, hârtie, lemn de esență moale, folie, cutii din tablă, PET-uri.

Presa modulară pentru balotare K65II S este o presă care nu necesită un spațiu de acțiune foarte mare, solidă, ușor de întreținut, cu un sistem de operare facil. Investiția se amortizează într-un timp foarte scurt. Prin atașarea unui sac din plastic, poate compacta și deseuri reziduale. Pentru balotare, are un sistem simplu de legare cu bandă din plastic. I se pot adăuga module suplimentare pentru a deține o soluție completă și curată de sortare și balotare.

Presa tip liniar pentru balotare

Pentru procesatori mari, experimentați, de deșeuri, baloți mari până la 600kg

Aceste prese liniare de balotare cu canale, complet automate, sunt destinate utilizatorilor cu volum mare și cu experiență bogată în reciclare, cum ar fi centrele de reciclare ce alimentează industria hârtiei și cartonului, industria reciclării și gestionării deșeurilor. Au o înaltă calitate și fiabilitate. Baloții rezultați sunt stivuibili, foarte comprimați, oferă o utilizare maximă a camionului. Mașina funcționează continuu, cu o aprovizionare optimă cu material. Unitățile hidraulice perfect dimensionate, combinate cu un sistem de tăiere proiectat în mod ideal și instrumentul de legare brevetat garantează viteza maximă de presare cu un consum redus de energie. Acestor mașini li se pot atașa benzi transportoare si pot fi complet automatizate.

 

Presa pentru recipienti cilindrici

Pentru recipienți metalici, conserve, butoaie

Presele pentru recipienți cilindrici FP 200/ FP 300 sunt concepute pentru a presa până la 10% din volumul inițial al butoaielor, conservelor și recipientelor de până la 200 de litri. Plăcile de presiune ale acestor mașini sunt dotate cu niște gheare pentru a elimina gazele și lichidele din recipiente în timpul ciclului de compactare. Lichidul rezultat este colectat. Ciclul scurt de presare permite atingerea unui număr de 60 de recipiente presate sau cicluri pe oră.

Presa automată pentru reciclare

Pentru reciclatorii de deșeuri metalice

Presa complet automată DS-A 700/1100 ridică standardele industriei oferind tehnologii de ultima oră, patentate de către producător. Sistemul nou dezvoltat permite acestui tip de presă, destinată cutiilor din aluminiu și tablă, să compacteze materialul cu ajutorul a patru cilindri. Pe trei din cele patru laturi ale balotului rezultă baloți de înaltă densitate și cu greutăți ridicate. Piesele aflate în mișcare sunt construite dintr-un material patentat de catre producator, Hardox, și garantează o durată lungă de viață. Funcționarea mașinii este continuă și fără probleme, la un flux ce poate atinge 3000 kg/oră la cutiile din tablă și 1600 de kg/oră la cutiile din aluminiu. Monitorizarea mașinii se poate face cu ajutorul PLC și se poate adapta cerințelor fiecărui client.

Presa tip ghilotina

Ghilotina RS 12 este adresată celor care au nevoie de o mașină fiabilă de tăiat materialele cu forme cilindrice și dimensiuni de până la Ø 800mm și lățime maximă de 500 mm. Construcția din oțel garantează costuri reduse de întreținere, sigurană maximăși oferă mașinii durabilitate și robustețe. Manipularea materialelor destinate tăierii este foarte ușoară, siguranța operatorului este asigurată de grilele montateîn jurul mașinii și de faptul ca excesul de material rezulta în urma tăierii ajunge într-un container montat sub mașină.

Presa pentru balotat deșeuri tip spumă PU

Pentru firmele care prelucrează burete pentru tapițerie, fabrici de canapele, saltele, scaune

APK-F este presa cea mai avansată tehnologic din acest segment și se adresează celor care doresc să baloteze material extensibil, de exemplu spumă poliuretanică.  APK-F este o presă complet automată, comprimarea materialului făcându-se cu ajutorul unui sistem de reținere eficient care permite baloților să cântărească până la 300 de kg. Manipularea materialelor destinate reciclării este foarte facilă. Legarea baloților se face cu ajutorul sistemului patentat “Drillfix”. Se obține astfel o dimensiune ideală a baloților.  Monitorizarea și operarea mașinii sunt operațiuni mult simplificate datorită sistemului informatic SPS și afisajului tactil. Sistemul hidraulic este controlat de o pompă autoreglabilă si puternică, foarte eficientă din punct de vedere energetic. Construcția acestui echipament creează noi standarde de calitate si ajută afacerea dumneavoastră să eficientizeze costurile destinate întreținerii.

Garantia Austropressen romania

De ce să alegi echipamentele noastre

Calitatea înaltă și siguranța clienților noștri sunt importante pentru noi. De aceea, fiecare mașină este supusă verificării calității Austropressen, în fabrica din Austria, înainte de livrare.

Convinge-te de înalta calitate a echipamentelor fabricate de Austropressen:

  • sunt fabricate în întregime de  Austropressen – Seewalchen, Austria – de 45 de ani.
  • echipamentele sunt conforme cu reglementările CE și cu toate standardele și orientările EN ISO .
  • toate echipamentele sunt vopsite cu vopsea texturată rezistentă la impact.
  • presele sunt dotate exclusiv cu componente hidraulice și electrice selectate de la producători cunoscuți.
  • toate presele au cilindri Austropressen special fabricați.
  • toate echipamentele funcționează cu componentele electrice la nivelul de securitate 2.
  • toate echipamentele au incluse numai conducte hidraulice fixe (cele flexibile trebuie schimbate la fiecare 5 aniconform reglementărilor).

 

Contactează-ne!

Te ajutăm să alegi soluția eficientă, în funcție de nevoile tale.