Protectie si Siguranta pentru masinile de ambalat BVM

Protectie in Procesul de AMbalare

Programul nostru extins de livrare include mașini de ambalat în zona de film, tavă și cutie, precum și sisteme adecvate de alimentare, transport și manipulare. Indiferent de soluția BVM pe care o alegeți: Datorită componentelor modulare, toate sistemele noastre permit personalizarea individuală. În acest fel, primiți o soluție personalizată chiar de la început, care poate fi adaptată rapid la schimbarea condițiilor de producție, dacă este necesar.

Masini de ambalare BVM

Montaj final simplu

O asamblare simplă a elementelor este posibilă prin canelurile existente.

Accesoriile noastre extinse variază de la balamale, mânere, etanșări, capace de acoperire, piulițe fantă și picioare ale mașinii până la șuruburi de fixare și satisfac nevoile dumneavoastră.

standard care au fost încercate și testate de-a lungul mai multor ani pentru o mare varietate de aplicații cu cele mai bune referințe.

Disponibilitatea de a inova. Lăsând căile și posibilitățile existente pentru a obține soluții inovatoare

Utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate, monitorizarea producției și inspecția finală garantează 100% calitate.

Carcase pentru mașini

Cu sistemul nostru modular de profil din aluminiu BMT, utilajele pot fi, de asemenea, perfect îmbrăcate ulterior și astfel adaptate cerințelor de siguranță actuale.

Impresie optică generală

Sistemul nostru de profil din aluminiu se remarcă optic prin suprafețele sale de profil netede, ceea ce sporește în mod pozitiv valoarea unui sistem.Este perfect pentru a produce placări individuale de mașini și carcase de protecție care îndeplinesc standardele înalte de design, economie și curățenie în egală măsură.

 

Soluții individuale

Nu contează dacă utilizați uși, panouri fixe sau grile ondulate. Vă oferim o soluție individuală rapid și practic.

Componentele electrice de siguranță pot fi selectate în mod liber.

Instalarea pe rame de oțel și alte sisteme de profil din aluminiu este de asemenea posibilă rapid. Am fi bucuroși să vă sfătuim în acest sens.

Elementele de suprafață sunt selectabile în mod liber. Ele constau de obicei din policarbonat de 5 mm (standard) sau sticlă de siguranță ESG / VSG de 4 – 10 mm grosime.

Umpluturile de tablă de 1,5 – 2,5 mm (acoperite cu plastic, anodizate sau V2A) sunt încadrate cu profile de plastic adecvate.

Galerie foto Masuri de Protectie