Boehl Romania – Distribuitor Autorizat

H.Bohl

Compania Boehl

H.Böhl – dezvoltă, produce și comercializează mașini de ambalat pentru ambalare primara si secundara . Compania operează în întreaga lume și este unul dintre furnizorii de top din acest segment. Inovația este o provocare constantă pentru un avantaj competitiv pentru clienții noștri. În plus față de echipamentele standard, oferim o gamă completă de soluții personalizate. Cu personal înalt calificat și sistemul nostru modular de mașini, suntem capabili să răspundem flexibil la aproape toate dorințele clienților.
 
Indiferent dacă este vorba de ambalare, bandaj, ambalare pentru paleți, asigurarea încărcăturii, legarea sau ambalarea materialului – menționați-vă destinația, vă vom ajuta să o atingeți!

Boehl in Romania

Începând de la barele aurite pentru rame pentru tablouri, prin tot felul de mobilier, pachete de lemn, precum și tije profilate, țevi, metal, plastic sau bare de lemn, până la pachete mari de oțel, este posibil să înfășurați aproape totul.
Printre altele, utilajele BÖHL se caracterizează prin următoarele avantaje: eficiență ridicată, consum redus de energie, cost redus al consumabilelor, nivel redus de zgomot, timpi de instalare scurți, interconectare cu alte echipamente, precum și o gamă completă de utilaje.
Tehnologia de vârf BÖHL combinată cu cea mai înaltă calitate posibilă contribuie la succesul dumneavoastră. 

Tehnologia Boehl

Practic, ambalarea se poate face prin trei procese diferite, respectiv două metode, în funcție de geometria produsului:
 
  • împachetarea produselor lungi, cum ar fi tije, țevi, foi sau chiar mobilier întreg
  • ambalarea produselor în formă de inel, cum ar fi tuburi, cabluri, țevi, fire sau bobine
  • ambalarea tăvii este o aplicație suplimentară pentru ambalarea în pachete cu folie întinsă sau bandă adezivă

Masini de Ambalat Boehl

Valuepack aduce Boehl in Romania printr-o gama variata de produse, de la masini de ambalat orizontale pana la cele circulare.

Masina de Marcat, Imprimat si Grupat

OB-360N

Masina automata de etichetare si imprimare Boehl OB-360N este construita din materiale de inalta calitate, cu o interfata intuitiva si cu un proces de etichetare si imprimare foarte rapid. Datorita canalului de ghidare stabil si cu putine parti aflate in miscare se permite o folosinta indelungata si cu costuri minime de intretinere. Schimbarea rapida a materialului si controlul tuturor parametrilor face din aceasta masina un partener ideal in procesul de etichetare si imprimare.

bohl 360 Etichetare

Masini de infoliat produse circulare

Masina de ambalat Meister/1000/2000 VA are un design modular, o mare capacitate de ambalare, pana la 4 pachete pe minut,  si poate fi folosita pentru toate tipurile de profile și produse circulare, cum ar fi: toate tipurile de anvelope, inele de sarma si cablu, coliere tubulare, jante de automobile de toate tipurile. Operarea masinii este foarte intuitiva, fara timpi necesari configurarii, iar functionarea masinii se face la un nivel foarte redus de zgomot. Meister/1000/2000 VA poate fi usor integrata in liniile de productie, deoarece recunoaste automat produsele, detecteaza inaltimea produsului necesar ambalarii si regleaza automat unitatea de ambalare. Functionarea complet automata ajuta la detectarea ruperii filmului, prinderea si taierea acestuia. . Fiind o masina care are in componenta sa doar materiale de cea mai inalta calitate, Siemens pe partea electrica si Festo pe cea pneumatica, costurile cu intretinerea sunt foarte mici.

Masina de ambalat cu banda adeziva Bohl BMK – 45 a fost gandita ca solutie semi-automata pentru cei care doresc ambalarea in forma de spirala a produselor lungi. Aceasta unitate rotativa este construita din otel de inalta calitate minimizandu-se astfel riscul aparitiei uzurii si aducand costuri de intretinere reduse. BMK – 45 este echipata cu un dispozitiv de schimbare rapida a benzii adezive, tensiunea benzii poate fi reglata conform nevoilor si oprirea pachetului supus infolierii poate fi setata dupa cum este necesar. Echipamentul este usor de transportat, instalarea lui se poate face foarte rapid si, datorita panoului electric Siemens, este gata de conectare la tensiune de 230V fara alte interventii. Controlul ciclului automat de infoliere se realizeaza cu ajutorul barierelor luminoase si al unui automat programabil (PLC), tot automat putand fi si sistemul de prindere si taiere al benzii. Masina de ambalat este prevazuta cu role actionate pneumatic pentru imobilizarea produsului in timpul infolierii si poate fi actionata, atat in mod manual, cat si automat.

Senior/ R VA 1M este o masina de ambalat automata pentru produsele cu forma circulara, cu o eficienta ridicata si un cost redus al consumabilelor si al energiei. Operarea masinii este foarte intuitiva, fara timpi necesari configurarii, iar functionarea masinii se face la un nivel foarte redus de zgomot. Rulmentii, otelul, sarma si bobinele din plastic sunt doar cateva exemple de materiale care pot fi infoliate cu ajutorul masinii Senior/ R VA 1M  fara a compromite calitatea si la un raport calitate- pret imbatabil. Fiind o masina care are in componenta sa doar materiale de cea mai inalta calitate, Siemens pe partea electrica si Festo pe cea pneumatica, costurile cu intretinerea sunt foarte mici. Functionarea complet automata ajuta la detectarea ruperii filmului, prinderea si taierea acestuia. Masina detine si o unitate de schimb rapid pentru rolele de film. Se poate adapta un sistem tip buncar pentru bobinele de hartie sau film cu un diametru de pana la 800mm.