Dealer autorizat pentru Josef Kihlberg Romania – Modele de Capsatoare Industriale

Kihlberg josef

Despre Josef Kihlberg

Josef Kihlberg produce scule pentru capsare și capse pentru utilizatorii profesioniști care sunt comercializați prin intermediul distribuitorilor din întreaga lume.

Produsele de înaltă calitate și durabile ale lui Josef Kihlberg se bazează pe experiență îndelungată și cunoștințe solide.

De la 1 mai 2014, Josef Kihlberg AB face parte din Signode Industrial Group,
un grup cu un puternic caracter internațional.
Compania, care datează din anii 1800, are în prezent 35 de angajați. Dezvoltăm, producem și comercializăm scule și capse de top la nivel mondial pentru capsarea industrială și ambalarea pentru transport.
O parte importantă a strategiei Josef Kihlberg este de a fi implicat în întregul proces de produs, adică în dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor noastre.

Garantia Josef Kihlberg

Josef Kihlberg garantează că instrumentele nu prezintă defecte la livrare și la 12 luni după aceea, cu condiția ca achiziția să fi fost făcută de la Josef Kihlberg sau de la un distribuitor autorizat Josef Kihlberg.

Garanția acoperă materialul și / sau manopera. Părțile în mișcare și piesele de uzură, cum ar fi pistoanele, unitățile de comandă și componentele de alimentare nu sunt incluse în garanție dacă este necesară înlocuirea din cauza uzurii etc.

Garanția va deveni nulă dacă instrumentul a fost transformat sau modificat în vreun fel de către o altă parte decât Josef Kihlberg, inclusiv daune cauzate de accidente, instalare necorespunzătoare sau manipulare necorespunzătoare.

Capsatoare Josef Kihlberg

Capsatoare Automate

A1H680  construit pentru operațiuni 24/7 cu un timp de funcționare impecabil. Modelul H cu capacitate mare de încărcare este excelent pentru liniile de producție în care o mulțime de materiale trebuie prelucrate fără opriri pentru reîncărcare. Unitatea are o rată mare de capsare de până la 750 de runde pe minut, susținută de un cilindru de reîncărcare continuă. Mai mult, unitatea are un senzor de magazie pentru control complet asupra stării de încărcare și un controler de alimentare pentru controlul complet al consumului de capse. Este durabil cu componente de calitate superioară proiectate împreună pentru performanțe perfecte și utilizează un singur conector pentru toate funcțiile. Facilitarea integrării și operării sistemului în orice linie de producție. Este disponibil atât cu acționare pneumatică, cât și electrică.

Capsatoare Semi Automate

Instrument cu capac din plastic, ceea ce înseamnă că capsa este împușcată împreună cu un capac din plastic. Capsa trece apoi prin capacul de plastic care îl împiedică să treacă prin material. Îmbunătățește rezistența materialului, ceea ce vă permite să acoperiți aceeași zonă cu mai puține capse. În plus, metoda oferă o protecție mai puternică împotriva forțelor externe, cum ar fi vântul și ploaia. Un alt avantaj al JKPC782 este că eliminați cu ușurință capace și capse în același timp, ceea ce este mult mai rapid în comparație cu îndepărtarea numai a capselor. JKPC782 este conceput pentru a menține niveluri ridicate de productivitate, astfel încât să puteți face mai mult în mai puțin timp și la o calitate superioară, oferind rezultate mai bune. Capsatorul este un instrument pneumatic, ceea ce înseamnă că este un instrument alimentat cu aer. Este o metodă rentabilă, versatilă, flexibilă și fiabilă.

Capsatoare Manuale

Capsatorul A.560PN22 este un capsator pneumatic, fabricat in Suedia si folosit pentru uz profesional, cu ajutorul caruia se sigileaza partea superioara a cutiilor din carton. Instrumentul are o greutate redusa datorita combinatiei perfecte dintre metalul de inalta calitate si plasticul industrial care il protejeaza. Instrumentul este usor de reglat pentru diferite adancimi de capsare si datorita sistemului pneumatic garanteaza aceeasi presiune de capsare pe parcursul unui ciclu complet. Multumita numeroaselor teste, capsatorul are un echilibru foarte bun, un maner confortabil si costuri de intretinere minime. Sistemul de capsare garanteaza o inchidere  sigura reducandu-se astfel riscul sustragerii produselor din cutii.

Consumabile pentru capsatoare

Tipuri de cutii pentru capsatoarele JK

Pe ce tipuri de cutii se pot folosi capsatoarele Josef Kihlberg, automate si semiautomate.