ITIPack in Romania – Masini de legat

Echipamente pentru rigidizare

Invotatie in masini de legat

Versatilitatea și securitatea maxime a legăturii. Capacitatea de a garanta cele mai bune rezultate pentru fiecare tip de produs. Punctul forte al lui Itipack este inovația continuă, oferind fiecărui sector cel mai eficient și cel mai înalt sistem de curele. Rezultatul? Mașini flexibile integral: peste o sută de metode de legare diferite, testate pentru fiecare tip de etanșare, materiale și componente foarte selectate. Sisteme complet automatizate și computerizate: de la corpul mașinii la platforme rotative, la transportoare și la dispozitive „inteligente” pentru ambalare.

Productie cu Itipack

Rezistență incredibilă, durată lungă de viață și funcționare continuă. Eficiență și respect pentru nevoile dvs. de producție. Numai tehnologia Itipack vă poate oferi aceste mașini. Ele provin din liniile de producție de ultimă generație în care crearea fiecărei părți este guvernată perfect de automatizare. Totul este realizat cu Itipack: metalurgia structurală, vopsirea, ansamblurile mecanice și electrice. Aceștia sunt apoi supuși celor mai severe teste: testarea rezistenței la tensiune prin tensimetru și testarea rezistenței la tracțiune prin dinamometru atât pe benzi din oțel, cât și din plastic.

Istoria Masinilor de legat itipack

Asigurarea securității ambalajelor, căutarea de soluții noi pentru transportul mărfurilor în deplină siguranță și oferirea fiecărei companii a celui mai adecvat sistem de curele pentru nevoile sale: din baza acestor principii solide am început să producem sisteme de curele în 1970 și nu am făcut-o niciodată a încetat să le îmbunătățească. Itipack: soliditate și stabilitate. Soliditate în număr: o suprafață de lucru de 11,00 mp și sute de mașini exportate în toată lumea în fiecare an, soliditate care provine din investiții continue în tehnologii avansate și certitudinea unui lider mondial. Stabilitatea organizației noastre: un sistem de companie deschis mișcărilor pieței. Structura noastră integrată armonizează într-un singur scop diferitele sectoare ale companiei: cercetare și dezvoltare, producție, marketing și servicii.

Masini pentru rigidizat

4 Modele de masini de legat sau masini pentru rigidizat

Masina pentru rigidizare SP 1 / F

Masina de legat semiautomata SP1/F este destinata legarii, atat cu banda PET, cat si cu banda de otel a tuturor produselor destinate industriei metalurgice. Aceasta este proiectata in doua versiuni: SKP pentru legarea produselor cu banda de otel si KP1 pentru legarea cu banda PET. Proiectarea acestei masini ridica la rang de excelenta comuniunea dintre om si masina. Omul preia cureaua oferita de masina si cu ajutorul unei masini pneumatice realizeaza sudarea curelei dupa tensionare. Aceaste masini au fost testate in medii critice si in conditii de temperatura ridicata si sunt complet adaptabile la diferite solicitari pentru a asigura soliditatea si securitatea produselor in timpul transportului. Aceste masini propun doua tipuri de imbinari ale benzii PET: imbinarea prin crestare si imbinarea prin sudura cu gaz Argon, aceste solutii fiind cele mai sigure de pe piata.

Masina pentru legare VHP

Masina de legat VHP este solutia perfecta pentru comprimare si rigidizarea pe verticala a sacilor, atat din hartie, cat si clasici. Aceasta masina poate fi adaptata cerintelor fiecarui client in parte, designul modern si constructia rezistenta asigura o durata lunga de viata. Masina de rigidizat VHP este o masina cu multiple optiuni: poate fi echipata cu multiple capete de legare pentru accelerarea productiei, i se poate adauga o placa superioara de compresie de pana la 3000 de kg si poate face pereche cu orice linie de productie.

Masina pentru rigidizat SKE / SKB

SKE/SKB sunt doua masini proiectate pentru a rigidiza cu ajutorul bandei PET produsele cilindrice. Aceste masini au sisteme diferite de legare: SKB este proiectata avand capul de legare pe lateral pentru a strange banda PET prin ochiul cilindrului aflat in pozitie orizontala si SKE, care este proiectata cu capul de legare in partea superioara pentru a lega cilindrii verticali prin fanta dedicata. Aceaste masini au fost testate in medii critice si in conditii de temperatura ridicata si sunt complet adaptabile la diferite solicitari pentru a asigura soliditatea si securitatea produselor in timpul transportului. Aceste masini propun doua tipuri de imbinari ale benzii PET: imbinarea prin crestare si imbinarea prin sudura cu gaz Argon, aceste solutii fiind cele mai sigure de pe piata. Avantajul acestor masini consta in folosirea benzilor PET pentru rigidizarea produselor fara a periclita calitatea rigidizarii, dar oferind un raport calitate/costuri mult mai bun decat cel clasic cu banda de otel, deoarece banda PET este la jumatate de pret fata de cea din otel. Capul de legare suporta benzi cu diametrul cuprins intre 25 si 32mm.

Masina pentru rigidizat SKE / SKB

Masinile de rigidizare orizontale VKC si CFT sunt solutiile de mare ajutor pentru cei care activeaza in industria alimentara, in special, cea a bauturilor. Cele doua solutii de rigidizare a paletilor sau a straturilor de sticle, doze sau butoaie se diferentiaza prin faptul ca solutia VKC este versiunea standard si poate fi adaptata celor mai exigente cerinte, iar CFT  este solutia de rigidizare finala a paletilor. Ambele masini sunt proiectate sa rigidizeze toate tipurile de produse din multiple industrii si gratie experientei de peste 40 de ani a producatorului se asigura garantia reusitei.

ALTE masini PENTRU rigidizaRE sau LEGARE

SKC / SDK

SKE / F

SKE / FI

VKE