Haloila in Romania – Masini de infoliat

Produse Haloila in Romania

Haloila Valuepack.ro

Octopus Haloila Romania

Echipamentul rotativ si automat de infoliat Haloila Octopus T 200 este cel mai rapid echipament cu inel rotativ din lume, capacitatea sa fiind de peste 220 de paleti pe ora. Cu ajutorul foliei extensibile Mima Film, bobinele duble de ambalare sunt suspendate de un inel si se invart concomitent in jurul paletului. Inelul se invarte in jurul paletilor si coboara urmand programul specific de infoliere, iar paletul ramane stationar , ceea ce ajuta ca ambalarea incarcaturilor sau a produselor instabile sa fie mult mai sigura. Neexistand forte centrifuge care sa provoace tensiune sau solicitare asupra sarcinilor sau echipamentului, siguranta produselor si a operatorului care supravegheaza sunt asigurate cu usurinta. Inelul poate fi poziționat cu precizie pe verticala, iar infolierea poate fi pornita sau terminata la inaltimea dorita cu o viteza de peste 45 rpm. 

Infoliator Haloila Romania

Yellow Jacket Manual Valuepack.ro-1

Yellow Jacket Manual este o mașină de ambalat care se foloseste de inovatie pentru impachetarea pe toata lungimea a paletilor lungi si de mici dimensiuni. Aceasta masina este solutia perfecta pentru ambalarea a 25 de paleti nestandardizati pe ora asigurand o fixare ferma a produselor pe palet. Avand o proiectare mecanica simplificata, Yellow Jacket Manual se transforma in partenerul ideal al celor care doresc costuri reduse de intretinere si o functionare impecabila.

Girotec Romania

Date Tehnice

 • Înălțimea maximă de ambalare – 1800 mm
 • Dimensiunea maximă a paletului – 800/1200 mm
 • Diametrul maxim al foliei – 180 mm
 • Lățimea foliei – 430-500 mm
 • Timp de încărcare a bateriei – 8h
 • Capacitatea bateriei – 140 paleti

Ecomat Plus Romania

Date Tehnice

 • Diametrul platoului rotativ – 1650 mm / 2000 mm
 • Înălțimea maximă de ambalare – 2400 mm
 • Înălțimea minimă de ambalare – 65 mm
 • Dimensiunile maxime ale paletului – 1000 × 1200 mm / 1200х1200 mm
 • Greutatea maximă a paletului – 2 000 kg
 • Voltaj – 380 / 50Hz
 • Zona necesară – 4,092 m²
 • Diametrul foliei – 250 mm
 • Lățimea foliei – 430-500 mm
 • Tipuri de folie – toate tipurile pentru PPS
 • Viteza de rotație a plăcii rotative – 11 rpm

Rolle 9 Infoliator Romania

Masina de infoliat Rolle 9 este ajutorul de nadejde atunci cand se doreste o masina sigura, fiabila si cu usurinta in utilizare. Rolle 9 detine doua moduri de operare, infoliere cu tensiune redusa, folosita la produsele fragile si infoliere intensa, folosita pentru produsele care necesita o rigidizare crescuta si, daca este necesar, se poate pune pauza si comuta intre cele doua moduri. Rola de folie se inlocuieste foarte rapid si se poate regla tensiunea foliei pentru fiecare produs in parte. Viteza de rotire a platanului este in asa fel directionata incat sa nu permita socuri la pornire si oprire, paletii instabili fiind in deplina siguranta. Platanul porneste si se opreste mereu in acelasi loc, masura ce permite folosirea rampei de acces. Inaltimea de ambalare este detectata cu ajutorul unui senzor si nu se permite irosirea de folie in cazul in care operatorul nu este prezent.

Cobra G Romania

Mașină de înfășurat braț rotativ de înaltă eficiență cu un mecanism motorizat de pre-întindere PPS (Power Pre-Stretch). Potrivit în special pentru înfășurarea de paleți ușori și instabili până la 2,9 m înălțime. Designul mecanic al Cobra G permite diferite moduri de fixare: pe perete, pe podea și pe un stâlp, precum și înălțimi și ambalaje maxime diferite de înfășurare și diametre de înfășurare. Nivelul de pre-întindere de până la 300% (230% în serie) oferă clienților posibilitatea de a realiza economii semnificative de film la un nivel continuu de tensiune a filmului între mașină și palet.

Unic Importator Haloila in Romania

Solutii Integrate Haloila Romania

HALOILA oferă soluții inovatoare integrate de ambalare a paleților. Avantajele produselor și serviciilor oferite de noi sunt:

 • Calitate superioară a ambalării
 • Menținerea unei calități ridicate a ambalajului, indiferent de abilitățile și experiența diferiților operatori
 • Stabilitate mai mare a paleților și un număr mai mic de cereri de calitate

Ce reprezinta Haloila

HALOILA este o companie care oferă soluții integrate de înaltă tehnologie pentru ambalarea industrială extensibilă și servicii post-vânzare. Facem parte din Signode Industrial Group – un grup global de ambalaje care include peste 100 de companii din întreaga lume, specializate în soluții individuale, inclusiv echipamente și consumabile.

Cu o istorie de 40 de ani, HALOILA OY este un furnizor de frunte la nivel mondial de mașini și servicii de ambalare extensibilă complet automate. Până în prezent există peste 5000 de mașini automate Octopus și multe mii de mașini semiautomate ale mărcilor Ecomat, Girotec și Cobra au fost vândute în peste 100 de țări.

Masini de infoliat Haloila in Romania

 Haloila este un producător de frunte de mașini de ambalat extensibile complet automate și semi-automate pentru încărcări de paleți. Ne-am angajat să înțelegem nevoile clienților noștri și să oferim tehnologie de ambalare de vârf, precum și soluții inovatoare pentru modernizarea și întreținerea mașinilor . Indiferent dacă operați în industria construcțiilor, alimentară sau a hârtiei, pentru noi este la fel ca și noi ca o oportunitate de a găsi împreună noi soluții inovatoare de ambalare. Mașini de ambalat extensibile, adaptate nevoilor dumneavoastră.