Mașină cu legare prin banda de hârtie sau folie de mare viteza

OB 360N Valuepack

OB-360N

OB-360N este o mașină cu bandă de hârtie și plastic de mare viteză pentru utilizare într-o varietate de industrii alimentare și nealimentare, inclusiv imprimarea și grafica, serviciile bancare, cosmetica, farmaceutica și alte aplicații de ambalare.

Beneficii Masina de etichetare si grupare
  • Până la 30 de cicluri / minut
  • Operați prin detectarea pachetului de fotocelule, buton sau pedală
  • Hârtie kraft de 30 mm lățime sau bandă de film PP (60 sau 110 um), de obicei 190-370m / tambur
  • Portabil: doar 25,5 kg
  • Dimensiune minime ambalaj W30 x H10mm
  • Dimensiunea maximă a ambalajului W420 x H210mm
  • Tensiune reglabilă (de la 5 la 60N)
  • Tehnologie de etanșare impecabilă
  • Sunt disponibile arcuri mai mari pentru OB-350 (până la 700 mm lățime și până la 516 mm înălțime). 

OPTIONAL - CU UNITATE DE NUMARARE

Exemple de impachetari

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Banda de hârtie sau folie de 30 mm lățime

Mașinile de marcare nu numai că funcționează rapid, dar sunt și fiabile și pot fi utilizate oriunde datorită mobilității lor.

 Banda de hârtie utilizată este disponibilă în alb sau maro și poate fi îndepărtată rapid de către client prin simpla rupere. Filmul transparent, care are un efect optim de afișare și o rezistență ridicată la rupere, este, de asemenea, potrivit. Cu banda tiparita individual, utilizările posibile sunt extinse considerabil.

 

          Prelucrarea a 60 de filme transparente

Un punct culminant special al modelului OB-360N este utilizabilitatea benzii de folie foarte subțiri. 

Costurile consumabilelor sunt reduse la jumătate la exact 50%, comparativ cu filmul meu gros 110 anterior! Desigur, foliile și benzile de hârtie anterioare în alb sau maro pot fi încă folosite. → Consumabile.

O altă noutate exclusivă este cadrul de ghidare a benzii metalice, care este în mare parte insensibil la electricitatea statică, precum și elementul de încălzire nou proiectat și fără uzură.

Manetele cu came dotate cu amortizoare asigură funcționarea lină a mașinii, iar materialul care urmează să fie bandat, monitorizat de o celulă foto, previne buclele goale care se produceau din cauza bandării incorecte și ar putea provoca defecțiuni.