Capsator de Top Industrial – Wireless si Automatic

Capsator ergonomic pentru carton - fără fir

Cel mai ușor capsator cu baterii

Capsatorul industrial c.561 sau c.560 este extrem de ușor și facil  de utilizat. Greutatea sa este de doar 2,7 kg (6 lbs), ceea ce înseamnă că îl puteți folosi timp îndelungat și îl puteți lua oriunde mergeți, fără a suferi de oboseală a brațelor

Capsator Wireless pe baterii

Mâner ergonomic

Capsatorul are un mâner ergonomic care oferă utilizatorului un confort ridicat pe perioade îndelungate de utilizare, oferind, de asemenea, o siguranta atunci când operează cu instrumentul.

Capsator Superior cu Laser in Cruce

Mobilitate

Dispozitivul nostru de ambalare fără fir vă oferă o manevrabilitate excelentă, permițând o poziție optimă atunci când îl folosiți. Capsatorul de top este incredibil de amabil pentru sănătatea operatorului. Designul instrumentului îl face ușor și plăcut de utilizat în diferite poziții, oferind în același timp rezultate excelente de închidere a cutiei.

Capsator cu baterii a.560b

Cel mai neted recul

Tehnologia de ultimă oră a capsatorului nostru de închidere a cutiei, asigură un echilibru excelent. Împiedică vibrațiile de la recul în timpul operațiunilor prelungite și repetitive de utilizare zilnică.

Capsator cu baterii a.560b

Moduri de Utilizare

Capsare manuala

Capsare manuală

Introducere cu o singură capsă prin acționare manuală a declanșatorului. Recomandat pentru diferite mărfuri ambalate (moi, dure).

Capsare semi automata

Capsare semi-automată

Mai multe capse pot fi introduse cu declanșatorul continuu acționat prin senzori de detectare a cutiei. Recomandat pentru cantități mari de mărfuri identice ambalate.

Capsare automatica

Capsare automată

Mai multe capse pot fi inserate într-un interval predefinit prin declanșatorul continuu. Recomandat pentru cantități mari de mărfuri identice ambalate sau pachete lungi.

Eficient

Cel mai rapid instrument de capsare pe baterii

Suntem mândri că instrumentul nostru de capsare cu acumulatori, fără fir, este cel mai rapid din lume. Poate declanșa până la 5 capse pe secundă. Viteza de care aveți nevoie în orice moment pentru un proces mai rapid de capsare și o productivitate globală mai mare.

8000 capse pentru fiecare încărcare a bateriei

Capsatorul industrial JK, este proiectat cu precizie pentru a putea declanșa până la 8000 de capsa per incarcare completa. Oferindu-vă capacitatea de care aveți nevoie pentru a fi mai eficienți și o durată mai mare de funcționare a instrumentului.

Cea mai redusă emisie de sunet

Când am proiectat acest instrument, am avut în vedere performanța, ergonomia și mediile de lucru. Pentru a putea produce cea mai mică emisie de sunet, capsatorul superior folosește un motor fără perii care reduce zgomotul operațional și mecanic de la unitate. Capsatorul nostru alimentat cu baterii produce jumătate din emisiile sonore în comparație cu dispozitivele de închidere pneumatică a cartonului.

Siguranta

Zăvor de siguranță

Capsatorul nostru are un mâner de siguranță mecanic. Zăvorul de siguranță îl obligă pe operator să utilizeze instrumentul corect și în siguranță.

Detectare cutie

Unitatea are senzori optici încorporați în placa inferioară pentru detectarea cutiei. Detectarea cutiei asigură faptul că operatorul nu poate declanșa capsatorul superior fără material sub el.

Detectarea degetelor declanșatoare

Închiderea cutiei nu a fost niciodată mai sigură cu senzorul nostru optic încorporat în declanșator. Detectează electronic când este prezent un deget declanșator și interzice operatorilor să manipuleze declanșatorul, oferindu-vă siguranță maximă.

Vezi si alte produse din categoria : capsator industrial pe baterii . Vei gasi echipamente industriale de calitate, personalizate pentru nevoile tale.