Cobra X – Infoliator Semi Automatic

Infoliatorul de top al oricariu depozit

Cobra X

Construcție robustă

Cadrul de oțel al Cobra X -ului bazat pe construcția dovedită Cobra G – face mașina Cobra X foarte robustă. Cadrul principal este susținut de trei picioare, care sunt fixate pe podea cu șuruburi de ancorare. Construcția robustă oferă multe avantaje unice. De exemplu, permite o înălțime maximă a paletului de până la 2450 mm. 

Construcția mașinii permite, de asemenea, rulouri de folie mai grele, chiar așa-numitele role de film industriale pentru a fi utilizate cu mașina de ambalat Cobra X. În plus, construcția Cobra X permite utilizarea forței de tensiune crescute în timpul ciclului de ambalare, oferind o stabilitate mai mare pentru încărcarea paletului.

Funcționalitate superioară

Patru (4) programe individuale de împachetare pot fi utilizate de panoul de control, controlând toate funcțiile mașinii pentru o funcționare simplă . Programele includ caracteristici suplimentare care pot fi ajustate pentru a satisface cerințele celor mai pretentioase aplicații.

Flexibilitate de neegalat

Datorită tehnologiei brațului rotativ, sarcina paletului nu se mișcă în timpul procesului de înfășurare întinsă. Prin urmare, Cobra X este ideal de exemplu pentru centrele logistice în care încărcăturile paletilor variază mult de la ușoare la grele, chiar și la sarcini instabile.

cobra-x valuepack.ro cobra-x valuepack.ro cobra-x valuepack.ro
Brațul de înfășurare este format dintr-un braț orizontal și un profil vertical. Brațul este acționat de un motor și o transmisie cu curea. Caruciorul foliei alimentează către produs pentru a fi înfășurat printr-o mișcare verticală. Siguranța a fost una dintre problemele cheie la proiectarea mașinii Cobra X. Sistemul de siguranță constă dintr-un reflector și fotocelula, care sunt conectate la un releu de siguranță. Oprirea de urgență face parte, de asemenea, din sistemul de siguranță Cobra X.

Interesat(a) de acest produs De Calitate? De Performanta? Eficient? Semiautomatic? Indispensabil?

Valuepack.ro iti pune la dispozitie o gama intreaga de infoliatoare industriale