Capsator Automatizat S540

Capsator de inalta calitate, automatizat S540

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Avantajele capsatoarelor automatizate

Instrumentele Toolmatic sunt concepute special pentru automatizare, cu o singură alimentare cu aer și o singură linie de alimentare. Acest lucru simplifică atașarea și elimină mizeria firelor necesare pentru uneltele manuale modificate.

Construcția modulară Toolmatic ne permite să creăm o soluție adaptată cerințelor precise ale fiecărei linii de producție, dintr-o gamă largă de caracteristici opționale și sisteme de fixare.

Acest lucru maximizează productivitatea, eliminând în același timp costul caracteristicilor inutile.

Instrumentele toolmatic reciclează aerul evacuat pentru a răci bara de protecție. Acest lucru permite rate de fixare mai rapide și reduce cerințele de întreținere. Instrumentele toolmatice au rezervoare mari de aer pentru a preveni sufocarea la viteze mari de fixare. Acest lucru previne incendiile ratate sau adâncimile de încorporare incoerente. Ratele mai mari de fixare reduc numărul de scule necesare pentru fiecare stație / pod.

Pistoanele Toolmatic sunt sigilate din PTFE / aliaj de cupru, nu necesită lubrifiere și asigură o funcționare curată.

Acest lucru elimină timpul de întrerupere a întreținerii, reduce uzura și evită deteriorarea. Uneltele toolmatice pot fi echipate cu magazie la bord și senzori de incendiu care monitorizează procesul de cuie. Acestea permit clienților noștri să garanteze o înaltă calitate și consistență, eliminând refacerea sau respingerea produsului finit.