Capsator Automatizat S540

Capsator de inalta calitate, automatizat S540

Avantajele capsatoarelor automatizate

Instrumentele Toolmatic sunt concepute special pentru automatizare, cu o singură alimentare cu aer și o singură linie de alimentare. Acest lucru simplifică atașarea și elimină mizeria firelor necesare pentru uneltele manuale modificate.

Construcția modulară Toolmatic ne permite să creăm o soluție adaptată cerințelor precise ale fiecărei linii de producție, dintr-o gamă largă de caracteristici opționale și sisteme de fixare.

Acest lucru maximizează productivitatea, eliminând în același timp costul caracteristicilor inutile.

Instrumentele toolmatic reciclează aerul evacuat pentru a răci bara de protecție. Acest lucru permite rate de fixare mai rapide și reduce cerințele de întreținere. Instrumentele toolmatice au rezervoare mari de aer pentru a preveni sufocarea la viteze mari de fixare. Acest lucru previne incendiile ratate sau adâncimile de încorporare incoerente. Ratele mai mari de fixare reduc numărul de scule necesare pentru fiecare stație / pod.

Pistoanele Toolmatic sunt sigilate din PTFE / aliaj de cupru, nu necesită lubrifiere și asigură o funcționare curată.

Acest lucru elimină timpul de întrerupere a întreținerii, reduce uzura și evită deteriorarea. Uneltele toolmatice pot fi echipate cu magazie la bord și senzori de incendiu care monitorizează procesul de cuie. Acestea permit clienților noștri să garanteze o înaltă calitate și consistență, eliminând refacerea sau respingerea produsului finit.