Masina de Ambalat – Tip Blister

Mașina de ambalat tip blister

Vă prezentăm mașina semi-automată de ambalare cu blistere WS 525 de la FreeForm Danemarca 

Această mașină încorporează toate etapele procesului de ambalare corespunzător blisterelor: turnare, ambalare și sudare, fără a mai fi nevoie să apelați la un alt utilaj. Această mașină de ambalat se poate adapta cerințelor dumneavoastră fără probleme și ambalează produsele dvs. la un cost foarte redus. WS 525 încorporează cu succes tehnologiile de ultimă oră, siguranță în operare și cerintele UE.
Am dezvoltat aceasta masină pentru că intelegem legătura dintre proiectarea produsului și costurile aferente și pentru că dorim să răspundem nevoilor dumneavoastră. Participăm activ la succesul proiectelor pe care le derulați!

Mașina de ambalat WS 525

Specificații tehnice mașina de ambalat WS 525

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Modele de ambalaj blister - pentru Mașina de ambalare tip blister

FreeForm WS525 produce o ambalare optimă a blisterelor la un cost redus de pornire. Deoarece mașina de ambalat poate mula și sigila blisterul, nu mai este necesar să depozitați blisterul pre-format. Pe lângă posibilitatea producerii de blistere în timp util, FreeForm WS525 oferă clienților noștri fiabilitate și flexibilitate maximă – și opțiuni pentru satisfacerea nevoilor individuale în ceea ce privește cerințele tehnice, productivitatea și ergonomia ușor de utilizat.

Mașina de ambalat blister încorporează tehnologie inovatoare, calitate superioară și siguranță documentată CE.

Când vine vorba de fabricarea ambalajelor cu blistere, FreeForm A / S poate oferi o soluție completă – totul, de la mașină de ambalat, instrumente de formare și sudare până la folii pre-tăiate și instrumente pentru etanșarea materialului. Lucrând îndeaproape cu clienții noștri, dorim să ajutăm la dezvoltarea ambalajului optim pentru produsul individual și să creăm un instrument personalizat pentru sarcină pe baza acestuia.

Adaptat pentru loturi mai mici, start-up-uri sau dorința de externalizare, FreeForm A / S oferă subcontractare sub formă de blister preformat și ambalare finită a produselor. Toată producția și ambalarea vor fi efectuate pe mașina noastră de ambalare FreeForm WS525 în instalațiile noastre de producție cu mediu controlat.

Freeform A / S înțelege corelația dintre proiectarea produsului și costurile de producție. La fel și modul în care lucrează împreună pentru a crea succes – succes pe care dorim să îl împărtășim cu dvs.

Exista o gamă largă de consumabile, pregătite pentru procesare și expediere
1. Material blister
– PET-G nuanțat în albastru, de la 0,3 mm până la 0,9 mm
– PET-GAG transparent, de la 0,3 mm până la 0,9 mm
– Putem furniza, de asemenea, o gamă largă de alte folii termoformabile la cerere
2. Material capac
– TYVEK, acoperit
– Hârtie medicală, acoperită
– Folie de aluminiu, Punch through
– Folie de aluminiu , coajă
– De asemenea, putem furniza o gamă largă de alte materiale pentru capac la cerere