Masini de infoliat in Industria Alimentara

Ambalare in Industria Alimentara cu Haloila

Cum arata evolutia in procesul de Ambalare.

Masina de ambalat Haloila Octopus, valabila prin Valuepack.ro. Descopera noile si eficientele tehnologii de ambalare, infoliere sau impachetare.

Masina de Ambalat Fructe Legume

Masina de infoliat Paleti Neregulati

Masina de Ambalat in Industria Alimentara

Haloila Octopus – Distribuitor Valuepack.ro

Poate găzdui o gamă largă de dimensiuni de încărcare a paleților și produce un finisaj termoizolant (fără coadă) de cea mai înaltă calitate. Octopus este silențios în funcțiune și ușor de întreținut. Această mașină versatilă are un design modular, permițând numeroase opțiuni inovatoare pentru a vă ajuta să vă rezolvați provocările specifice de ambalare stretch.

Masina de Infoliat
Octopus Seria S

• Funcționarea la viteză mare crește capacitatea de împachetare până la 130 de încărcări pe oră, în funcție de dimensiunea încărcării și de modelul de înfășurare

• Robust – Construcția minimizează întreținerea –  Structura cadrului din oțel rezistent, împreună cu un inel bine echilibrat și un dispozitiv de ridicare cu centură, asigură o performanță liniștită, eficientă și o întreținere minimă.

• Instalarea simplă economisește timp, bani și spațiu necesită o asamblare minimă și mai puțin spațiu în pardoseală comparativ cu majoritatea celorlalte stiluri de ambalaje

• Design modular extrem de versatil pentru a satisface cererile în schimbare o gamă largă de dimensiuni de încărcare a paleților și este oferită cu numeroase opțiuni inovatoare

• Coerență și flexibilitate de neegalat Căruciorul de film Advanced Easy S asigură o pre-întindere mai mare și mai consistentă, în timp ce designul inelului permite modele de înfășurare nelimitate și utilizarea optimizată a filmului

• Viteză mare de ambalare, oferind capacitate mare

• Metoda de etanșare termică a cozii filmului pozitivă

• Designul căruciorului de film Easy S oferă performanțe de neegalat


Masina de ambalat Haloila Octopus S

Acest design unic și ușor de încărcare a filmului oferă toate avantajele unei folii „S”, fiind totuși foarte ușor de utilizat. Comparativ cu sistemele tradiționale de înfășurare „W”, contactul pozitiv al modelului de înfășurare „S” îmbunătățește nivelurile de pre-întindere, poate manipula mai bine o varietate de pelicule, reduce uzura și scade semnificativ costul general de proprietate. Împreună cu capacitatea inovatoare de a varia forța filmului pe tot parcursul ciclului de înfășurare, această caracatiță este cea mai bună împachetare întinsă din lume.

• Stabilizatorul de sarcină asigură sarcini instabile pentru a rămâne intacte pe toată durata operațiunii de împachetare.

• Dispenserul integrat de foi superioare asigură rezistenta la intemperii automată fără a ocupa spațiul de podea.

• Sistem de economisire a timpului și a forței de muncă a dispozitivului de schimbare a bobinei (RCS), care schimbă automat bobinele de film extensibil fără intervenție manuală.

Date tehnice masina de ambalat Haloila

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.