TOP 3 – Cele mai cautate Masini de Ambalat

1. Ecomat Easy

Masina de infoliere cu platan rotativ Ecomat Easy este dotat cu 3 programe de infoliere, cu un senzor care detecteaza automat inaltimea paletilor si poate lucra cu orice tip de folie. Rola de film se afla in interiorul stalpului principal si permite un control asupra distribuitorului de folie, care se misca independent de viteza de rotatie a platanului. Echipamentul este dotat cu o frana mecanica pentru a putea intrerupe procesul de infoliere din diferite motive, iar reluarea acestuia se face exact din punctul ramas si fara socuri, care pot deteriora folia sau produsele din palet. Ecomat easy permite ajustarea straturilor de folie si detine un sistem de ajustare a tensiunii foliei aplicate. Este o masina bine construita, robusta, cu o greutate de peste 400 de kg si care permite utilizarea intensa si, nu in ultimul rand, are avantajul unor costuri reduse de intretinere.

2. Termocontractie SC

Tunelele termocontractabile BVM sunt echipate cu bare de transport rezistente la căldură, acoperite cu cauciuc siliconic. Centura cu plasă de sârmă, centura din plastic rezistent la căldură sau tijele de transport rotative pentru prelucrarea foliei termocontractabile sunt disponibile ca accesorii în tunelul de contracție. Noul lanț hibrid patentat și transportul tunelului fără întreținere sunt alte puncte culminante ale tunelului de contracție BVM. Conducta de aer (în interiorul tunelului de contracție) poate fi reglată separat de exterior cu clapete de ventilație duble. Viteza de transport este infinit reglabilă pe panoul de control. Un controler digital de temperatură permite setarea unei temperaturi constante până la max. 250 ° C.

Tunelele noastre de reducere sunt disponibile în culoarea standard RAL 5007 – albastru strălucitor.

3. Papertec

Capacitatea de ambalare pe care o specificăm în acest moment cu aprox. 600 pachete / oră cu lățimi de ambalare produse la întâmplare. Obiectivul este de a realiza 600-1000 pachete / oră. (cu o lățime de ambalaj ajustată fix, capacitatea poate fi mai mare decât cu lățimile de ambalaj produse aleatoriu) Cele două role de hârtie cu un diametru de 500 mm și o lățime de hârtie de 800 mm au o capacitate de aprox. 1500- 1600 metri fiecare. Acestea sunt poziționate ergonomic lateral lângă mașină. Spațiul necesar pentru această linie este de aprox. 7 x 3 metri, inclusiv suportul filmului lateral și un transportor de indexare. Un transportor de alimentare cu lungimea dorită trebuie încă adăugat în dimensiunea lungimii. O etichetă / scaner și un transportor de alimentare, dacă este necesar, trebuie adăugate la acest preț bugetar.