8+1 motive pentru care ar trebui să înclini spre capsarea ambalajelor

1. Capsarea ambalajelor este sigură indiferent de vremea de afară

Nici dumneavoastră, nici compania dumneavoastră de transport nu aveți niciun control asupra vremii. Zăpadă, ploaie, soare intens sau căldură – ambalajul dumneavoastră se va confrunta cu una sau cu toate acestea pe parcursul călătoriei sale. Întrucât rostul ambalajului este de a rămâne întreg și de a proteja conținutul, metoda pe care o alegeți pentru închiderea cutiei trebuie să fie eficace. Chiar dacă cutia de carton se înmoaie, capsele o vor ține închisă. Prin urmare, capsele sunt ideale pentru transportul pe distanțe lungi în containere din întreaga lume. Mai mult, temperatura la transport poate atinge cote foarte ridicate, dar chiar și în aceste condiții, capsarea face ambalajul sigur. Închiderea cu bandă adezivă a cutiei suferă la cărdură și umezeală.

2. O cutie de carton capsată descurajează furtul

Transportul coletului către client într-o singură bucată este vital. Vrei ca clientul să-l primească așa cum l-ai trimis. Din păcate, unii  ar putea încerca să fure conținutul pachetului tău. Prin urmare, capsarea este o metodă excelentă de a acționa ca un factor de descurajare pentru hoți. Deoarece urmele infracțiunii sunt evidente, o desigilare în timpul transportului poate fi detectată cu ușurință înainte ca un colet să ajungă la destinație. Nu spunem că hoții nu vă pot deschide ambalajul, dar este mai greu să ascundă furtul atunci când utilizați capse decât folosind alte metode.

3. Capsarea ambalajelor îți păstrează brandingul intact

Ambalajul nu este doar o acoperire și o protecție pentru conținut. Reprezintă marca dumneavoastră. Afișează sigla, schița, numele produsului sau codul articolului. Menținerea curată și profesională a ambalajului este un factor esențial pentru menținerea percepției mărcii și a satisfacției clienților. Când utilizați bandă adezivă, aceasta afectează designul cutiei. Banda acoperă părți ale mărcii dumneavoastră iar informațiile acoperite se pierd. Folosind capse pentru închiderea cutiei, vă puteți asigura că marca dumneavoastră este intactă și că efortul de a o crea nu este pierdut.

4. Vă va economisi spațiu în magazia de consumabile

Dacă utilizați capse pentru închiderea cartonului, veți economisi mult spațiu în depozit. Capsele utilizează doar 1/40 din spațiul necesar pentru banda adezivă. Banda pe care o utilizați pentru a închide 3.400 de cutii umple un metru cub, în timp ce același volum de depozitare ar putea conține capse utilizate pentru a închide 137.000 de cutii. Aceasta este o diferență semnificativă. Utilizarea capselor facilitează optimizarea spațiului din magazia de consumabile.

5. Capsele nu au dată de expirare

Investiția dumneavoastră în capse pentru închiderea cutiilor va dura an de an, fără nicio depreciere a capacității capselor de fixare. Capsele vor funcționa în continuare la fel de bine ca atunci când le-ați cumpărat prima dată. Banda adezivă, pe de altă parte, se poate usca și nu va funcționa la fel de bine după un anumit timp. Își va pierde capacitatea de fixare în timp (chiar mai repede într-un mediu murdar sau prăfuit). Înseamnă că trebuie să o comandați în loturi mai mici și, prin urmare, trebuie să plătiți mai mult pentru produs, precum și să creșteți costul de transport.

6. Capsele sunt un produs 100% natural

Legislația de mediu este din ce în ce mai rigidă, iar fiecare furnizor trebuie să-și asume responsabilitatea pentru a se asigura că ambalajul îndeplinește cerințele de mediu. Capsarea îndeplinește aceste cerințe, deoarece capsele sunt un produs pur natural și sunt reciclabile. Și chiar dacă nu sunt reciclate, orice capsă care ajunge la gunoi se va descompune în decurs de un an sau doi, returnând mineralele esențiale în natură.

7. Capsarea vă va economisi timp prețios

Închiderea cutiilor de carton cu capse este mult mai rapidă decât atunci când utilizați bandă adezivă. De fiecare dată când închideți o cutie cu bandă adezivă, trebuie să vă asigurați că se lipește la ambele capete, precum și la mijloc înainte de a trece la următorul pachet. Cu capse, aceasta nu este o problemă. Dacă setați corect capsatorul cu adâncimea de penetrare potrivită pentru ambalajul dumneavoastră, puteți fi sigur că funcționează. Și nici măcar nu am vorbit despre viteza de reîncărcare. Capsarea este alegerea evidentă dacă doriți să creșteți productivitatea.

8. Capsarea este excelentă pentru produse grele

Pentru articolele grele și voluminoase, nu există alternative mai bune la capse. Deoarece capsele sporesc rezistența cartonului într-un mod fără precedent în comparație cu celelalte metode de închidere. O etanșare mai puternică previne deteriorarea produsului. Prin urmare, capsarea este cea mai bună alegere pentru produse metalice sau alte articole grele atât pentru transport, cât și pentru depozitare.

La volume mari, capsarea ambalajelor este mai economică decât închiderea cu bandă adezivă

Mai jos ai un comparator. Introdu datele tale și vezi rezultatele la final.