Capsatoare cu acumulator, pentru închiderea ambalajelor de carton

 

Un capsator ergonomic conceput cu gândul la utilizator

Cel mai ușor capsator cu baterie

Instrumentul este extrem de ușor și facil de utilizat. Greutatea sa este de numai 2,7 kg (6lbs), ceea ce înseamnă că îl poți folosi pentru perioade lungi și îl poți lua cu tine oriunde mergi, fără ca brațele să obosească.

Mâner ergonomic

Capsatorul are un mâner ergonomic, din cauciuc moale. Mânerul oferă utilizatorului un confort ridicat în timpul perioadelor prelungite de utilizare, oferind, de asemenea, o prindere mai sigură atunci când se lucrează cu unealta.

Mobilitate

Capsatorul nostru pentru ambalare, fără fir, vă oferă o manevrabilitate excelentă, permițând o postură optimă atunci când îl utilizați. Capsarea ambalajului de sus este incredibil de ergonomică, favorizând sănătatea operatorului. Designul instrumentului îl face ușor și plăcut de utilizat în diferite poziții, oferind în același timp rezultate excelente la închiderea cutiei, de fiecare dată.

Cel mai lin recul

Tehnologia de ultimă oră a capsatorului nostru pentru închiderea cutiilor de carton asigură un echilibru excelent al echipamentului. Atenuează vibrațiile de la recul în timpul operațiunilor prelungite și repetitive de utilizare zilnică. S-au eliminat rănirile la brațe cauzate de recul.

Cel mai rapid capsator cu baterie

Suntem mândri că unealta noastră fără fir, de capsare a cartoanelor, este cea mai rapidă din lume. Poate trage până la 5 capse pe secundă. Este viteza de care aveți nevoie pentru un proces de capsare mai rapid și o productivitate generală mai mare.

6000 de capse cu un încărcător

Capsatorul oferă cea mai mare productivitate la  închiderea cartoanelor cu fiecare încărcare de baterie. Capsatorul nostru fără fir pentru închiderea superioară a cutiei de carton este proiectat cu precizie pentru a putea trage până la 6000 de focuri la o încărcare a bateriei. Este capacitatea de care aveți nevoie pentru a fi mai eficient și pentru a avea o durată mai lungă de funcționare a instrumentului.

Fără uzură datorită tehnologiei motorului fără perii

Tehnologia noastră de motor fără perii vă oferă eficiență și performanță semnificativ mai ridicate în comparație cu un motor cu perii. Crește fiabilitatea și necesită mai puține eforturi de întreținere datorită susceptibilității mai scăzute la rupere mecanică, ceea ce înseamnă că închiderea de carton fără fir are o durată de viață mai lungă decât omologii săi cu motor periat.

Cele mai mici emisii de zgomot

Când am proiectat acest instrument, am avut în vedere performanța, ergonomia și mediile de lucru. Pentru a putea produce cea mai scăzută emisie de sunet, capsatorul  folosește un motor fără perii care reduce zgomotul de funcționare. Capsatorul nostru alimentat de baterii reduce la jumătate emisiile de sunet în comparație cu capsatoarele pneumatice pentru ambalaje din carton.