Cât de mult îți reduce costurile un înfoliator de paleți

Orice soluție semi-automată sau automată pentru înfolierea paleților vă poate reduce costurile. Cât de repede se poate amortiza cheltuiala cu un înfoliator? Aflați răspunsul la această întrebare în acest exemplu de calcul!

Metoda utilizată pentru înfolierea paleților

Ambalarea cu folie stretch este una dintre cele mai comune metode pentru protejarea produselor la transport. Doar pentru că un palet este înfoliat și arată bine cu ochiul liber, nu înseamnă că este înfoliat bine, eficient sau, cel mai important … că produsele sunt în siguranță. Totuși, în acest articol ne interesează îndeosebi impactul financiar al înfolierii paleților, pe care ne vom focaliza în continuare.

Pentru exemplul nostru de calcul am luat în considerare comparația dintre înfolierea manuală și înfolierea cu o mașină semi-automată de înfoliat paleți. Modelul de mașină ales este GIROTEC RDL-1800 la prețul promoțional de 7539 euro (la data scrierii acestui articol).

Sumar

infoliator

Concluziile acestui calcul

Utilizând un înfoliator semi-automat, faci o economie de 63.168 lei în primul an de funcționare, pe ipotezele din exemplul de calcul de mai sus.

Costul unui înfoliator semi-automat (GIROTEC RDL-1800 , 7539 euro fără TVA – preț promoțional la data scrierii acestui articol) se amortizează după numai 8 luni.