O garanție de calitate pentru prese de balotat – Austropressen

Presele de balotat trebuie să fie puternice, rezistente la uzură, fiabile. Fabricarea preselor de balotat de înaltă calitate și sigure în exploatare este prioritatea principală pentru Austropressen. Prin urmare, fiecare echipament este supus verificării calității înainte de livrare.

Calitate premium, prese fabricate în Austria

  • Toate presele sunt fabricate în întregime în fabrica Austropressen din Seewalchen, Austria.
  • Toate presele îndeplinesc standardele fundamentale CE, cerințele și liniile directoare EN ISO.
  • Toate echipamentele sunt acoperite cu vopsea cu textură tare, oferind o acoperire protectoare de lungă durată, rezistență la zgârieturi și abraziune.
  • Toate echipamentele sunt realizate exclusiv din componente de la mărci consacrate (Siemens, Bosch etc.).
  • Toate presele sunt echipate cu cilindri hidraulici speciali, fabricați în unitatea proprie, cu piston cromat dur.
  • Toate presele funcționează cu un sistem electric protejat, cu întrerupătoare de circuit cu dublu contact, oferind un nivel ridicat de siguranță.
  • Toate acționările preselor includ numai linii hidraulice fixe (pentru comparație, conductele flexibile trebuie înlocuite la fiecare 5 ani).

Convinge-te de înalta calitate a preselor fabricate în Austria

Achiziția unui produs Austropressen vă oferă avantaje decisive:
* minimizarea costurilor logistice și de eliminare a deșeurilor
* manipularea eficientă a deşeurilor prin compactare direct la sursă
* creștere semnificativă a spațiului de depozitare, ordine si curățenie permanentă, reducerea pericolelor legate de incendiu

De asemenea, dorim să subliniem că produsele Austropressen sunt extrem de robuste și necesită o întreținere redusă. Utilajele sunt construite conform tehnologiilor de ultimă oră și presele sunt utilizate în întreaga lume. Calitatea înaltă a preselor pentru reciclare și mulți ani de experiență în acest domeniu fac Austropressen o companie de încredere și un partener puternic pentru oricine.

Ihope Real asigură mentenanța și service-ul echipamentelor Austropressen

În calitate de partener tehnic al firmei austriece, IHOPE REAL este compania ce asigură garanțiile în România. Garanția pentru echipament începe la data comisionării.

Pentru presele mari și echipamentele automate sunt acoperite de garanție, fără niciun cost pentru beneficiar, maximum 4.000 ore de funcționare pentru structurile din oțel și pentru cilindrii hidraulici. Pentru restul echipamentului hidraulic și electric sunt asigurate garanții fără costuri pentru maximum 2.000 de ore de funcționare. 

De asemenea, pentru presele de capacitate mică de tipurile K, Conpress, KNL, APV, FP, DS sunt asigurate garanții fără costuri pentru maximum 2.000 de ore de funcționare respectiv pentru maximum 2000 de baloți pentru componentele hidraulice și electrice.

Utilizarea necorespunzătoare a echipamentelor și nerespectarea instrucțiunilor de întreținere duc la imposibilitatea acordării garanției. Lucrările regulate de întreținere și curățare trebuie efectuate de către beneficiar (inclusiv printr-un contract de mentenanță cu IHOPE REAL) în conformitate cu instrucțiunile. Lucrările de service și reparații pot fi efectuate numai de către tehnicienii Austropressen sau companii de service autorizate, precum IHOPE REAL. Utilizarea altor piese de schimb și de uzură decât cele originale duc la pierderea garanției de la Austropressen.

Toate echipamentele pot fi utilizate numai într-un mediu protejat împotriva intemperiilor pe toată durata funcționării. Această protecție împotriva intemperiilor trebuie asigurată de către beneficiarul mașinilor înainte de livrare, instalare și punere în funcțiune. Daunele aduse echipamentelor din cauza influențelor condițiilor de mediu sunt excluse din garanție.