Presă pentru balotat deșeuri menajere – perfomanță și caracteristici

Noua presă de balotat cu canal de la Austropressen APK-ES105 pentru eliminarea deșeurilor

De 30 de ani, filiala Grupului FCC, ENTSORGA operează o companie de eliminare a deșeurilor și o  instalație de reciclare la Tainach (Austria). Din februarie 2018, compania folosește un echipament de la Austropressen, APK-ES105 – presă de balotat cu canal. Inginerii de la Austropressen au colectat inițial infomații și ulterior au implementat cerințele procesatorului de deșeuri. Presa livrată procesează acum cantități mari de deșeuri menajere și comerciale. Deșeurile sunt balotate și balotii sunt legați automat cu sârmă sau plastic.

APK-ES își arată puterea

La locația FCC-ENTSORGA din Tainach sunt compactate deșeurile menajere uscate, deșeurile voluminoase si deșeurile colectate de la companiile comerciale. Noua presă de balotat cu canal procesează o medie de 22 de tone pe oră. În perioadele de vârf procesează până la 35 t/h de deșeuri.

Materialul este comprimat complet automat și legat în baloți cu dimensiuni de 1,1 x 1,1 x 1,4 – 2 m. Baloții de deșeuri menajere cu o lungime de 1,9 m cântăresc până la 2.000 kg, în timp ce baloții de deșeuri comerciale sortate, cu o lungime de 1,4 m, cântăresc aproximativ 1.500 kg.

Specificații și opțiuni