Capse pentru tapițerie

Capsele pentru tapițerie sunt proiectate pentru a răspunde nevoilor specifice: să fie durabile și fine în aceeași măsură.

Ce fel de capse se utilizează la tapițare

Oferim o gamă largă de dimensiuni de capse pentru a se potrivi diferitelor tipuri de capsatoare pentru tapițerie. Dimensiunile capselor variază, în discuție fiind lungimea coroanei și picioarelor. Sunt fabricate fie din oțel galvanizat, fie din oțel inoxidabil, în funcție de nevoile dumneavoastră individuale. Aflați mai jos cum să alegeți cele mai bune capse de tapițerie pentru aplicația dumneavoastră.

Aproape orice capse din oțel subțire și capse din oțel de grosime medie pot fi folosite pentru tapițerie, în funcție de materialul în care se prind capsele. Capsele fine sunt pentru aplicații delicate în care capsa trebuie să fie discretă, cu vizibilitate redusă și unde spatele capsei nu trebuie expus. Capsele de sârmă fină sunt cel mai comun tip pentru tapițerie deoarece au un efect minim atunci când se prind țesăturile (textile) pe lemn sau plastic. Și este de asemenea capsa de folosit atunci când lucrați cu scai sau vinil. 

Cum se determină dimensiunea capsei pentru tapițerie

În alegerea lungimii adecvate a piciorului capsei pentru tapițerie există două lucruri de bază de luat în considerare: grosimea materialului de capsat și duritatea lemnului.

Ca regulă generală, în lemn de esență tare, este suficientă o pătrundere a capsei de aproximativ 5 până la 7 mm în lemn, iar pentru lemnul de esență moale, o pătrundere până la aproximativ 10 mm ar trebui să fie suficientă. Alegeți capsa pentru tapițerie astfel încât după capsare ea să fie la același nivel cu suprafața tapițeriei și să fixeze bine tapițeria. Dacă nu există o pătrundere suficientă a capsei vă recomandăm să alegeți următoarea lungime, mai scurtă, a piciorului pentru a obține rezultatele dorite.

Dacă nu sunteți sigur ce capse pentru pentru tapițerie se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs., experții noștri sunt aici pentru a vă ajuta. Cere aici o ofertă!

Vezi alte articole despre capsatoare:

Cum alegi un capsator