Service și întreținere pentru prese de balotat

Presa dumneavoastră de balotat este o investiție mare cu o sarcină importantă: reciclarea. Ar trebui tratată în consecință pentru a vă putea ajuta compania în cel mai bun mod posibil.

Cu toții avem nevoie de îngrijire pentru a ne descurca bine în viață și asta este valabil și pentru echipamente industriale precum presele de balotat. Tratează-ți echipamentul de balotat ca pe un prieten și vei construi o relație de durată fără dezamăgiri costisitoare. Tu și afacerea ta aveți numai de câștigat, asigurându-vă că presa de balotat funcționează eficient și fără probleme.

O mașină care este curățată și întreținută în mod regulat:

  • are mai puține opriri neprogramate
  • are performanțe mai bune
  • are o viață mai lungă
  • este mai sigură la utilizare pentru personalul dvs.

Este o situație win-win! Economisiți bani și creați un mediu de lucru mai sigur în acest proces.

În acest articol, vă vom împărtăși cele mai bune sfaturi despre cum să vă îngrijiți presa de balotat într-un mod ușor și eficient. Sfatul se aplică tuturor preselor de balotat, indiferent de producătorul presei.

Păstrați presa de balotat curată

Echipamentul de balotat este de obicei instalat într-un mediu de lucru murdar, cu o mulțime de deșeuri pe și în jurul presei. Presa de balotat este, desigur, construită pentru a face față unor medii de lucru dificile, dar nicio mașină (sau nicio relație de altfel) nu poate dura pentru totdeauna dacă nu este ținută în ordine. Presa de balotat trebuie curățată zilnic și, în timp ce faceți asta, trebuie să verificați și starea componentelor vitale. De asemenea, este important să lubrifiați mașina la intervale prestabilite, folosind mediile de ungere corecte. Consultați manualul presei pentru instrucțiuni de îngrijire și întreținere.

Dacă este posibil, păstrați suficient spațiu în jurul mașinii pentru a facilita curățarea. Menținând curat spațiul din jurul presei de balotat, facilitați accesul la trape, uși și panouri de control.

Este deosebit de important ca toate elementele de siguranță să fie în stare bună de funcționare. O presă de balotat care nu este întreținută corespunzător poate reprezenta un pericol pentru personalul dumneavoastră și pentru alte persoane din firmă.

Verificați configurațiile dvs

Asigurați cea mai bună performanță a presei de balotat verificând regulat dacă mașina este configurată corect. O presa de balotat modernă ar trebui să fie echipată cu un sistem de control care să faciliteze, de exemplu, schimbarea setărilor de la un material de balotat la altul. Este de cea mai mare importanță să mențineți mașina configurată corect și, prin urmare, să vă asigurați că atât capacitatea de balotare, cât și greutatea balotului sunt constant menținute. Dacă cineva fără cunoștințele corespunzătoare schimbă configurațiile presei dumneavoastră riscați să obțineți o mașină care nu va funcționa corect. O presă de balotat care nu funcționează așa cum ar trebui vă va costa atât timp, cât și bani: va folosi mai mult timp pentru a crea baloturi și mai multă sârmă de balotat. Veți avea mai multe transporturi dus-întors cu stivuitorul și o greutate mai mică pe fiecare camion încărcat cu baloți.

Informați și educați

A avea un personal bine instruit, bine informat și motivat este o modalitate bună de a vă asigura că presa de balotat are performanțe optime. De asemenea, se reduce riscul de accidente! Mediul dintr-o instalație de balotat este plin de pericole care pot fi evitate dacă personalul știe să lucreze în siguranță cu presa de balotat. Un membru al personalului care se simte încrezător în locul său de muncă are șanse mult mai mari de a contribui la o performanță bună a presei.

Prevenția este cea mai bună practică

Un contract de mentenanță cu IHOPE REAL poate să vă conserve valoarea investițiilor în echipamente și să vă garanteze funcționarea fără defecțiuni. A avea un tehnician profesionist de service care efectuează în mod regulat întreținerea preventivă a mașinii dumneavoastră este întotdeauna o investiție bună! Asta te putem asigura. Au trecut de mult vremurile în care întreținerea și service-ul erau privite ca un cost. Companiile moderne, sustenabile, pur și simplu nu își pot permite să-și neglijeze echipamentele.

Iată o rețetă simplă pentru a avea o presă de balotat profitabilă

  • Management dedicat
  • Personal bine instruit și informat (care cunoaște valoarea curățeniei)
  • Urmați protocoalele de întreținere și service
  • Încheiați un contract de service și mentenanță preventivă cu un furnizor de servicii autorizat